Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napenergia hírek, cikkek képes leírás: SG informatika - Zöldtech [2. oldal]
részletek »

Napenergia hírek, cikkek: SG informatika - Zöldtech [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: napenergia.tlap.hu » Napenergia hírek, cikkek
Keresés
Találatok száma - 20 db
SG-informatika és tudomány

SG-informatika és tudomány

Számítógépes hálózattal a hatékonyabb napcellákért A Harvard Egyetem tudósai a World Community Grid (WCG) segítségével keresik a jelenleginél hatékonyabb napcellák létrehozásának lehetőségét. A néhány évvel ezelőtt megalapított WCG hasonlóan működik, mint a SETI-program, vagyis a projekthez csatlakozott emberek és cégek számítógépeinek és laptopjainak szabad számítási teljesítményét használja fel a különböző kutatásokban.

Tizennyolcezer napteknő

Tizennyolcezer napteknő

Nemrég kezdte meg működését a Nevada Solar One, amelynél nagyobb termikus naperőművet nem építettek az elmúlt tizenöt év során. Negyven kilométerre Las Vegastól, a Mojave sivatag 129 hektárnyi forró talaján, ameddig a szem ellát, hosszú sorokban felállítva kígyóznak az erőmű...

Zöldtech Magazin és piactér

Zöldtech Magazin és piactér

Áram jönne Európának afrikai naperőművekből. A német cégek kivitelezésében több ütemben épülő, parabola-vályú technológiával működő naperőmű csúcsteljesítménye 1000 megawatt lesz. A napenergia-hasznosító rendszerek tervezésében, kivitelezésében és forgalmazásában érdekelt épületgépészek nyitott és magas szakmai színvonalú fórumát 2010. november 9-én tartják meg Budapesten, első alkalommal.

Tuti menü