Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napelem kivitelezők képes leírás: Napelem - Zöldparázs [2. oldal]
részletek »

Napelem kivitelezők: Napelem - Zöldparázs [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: napenergia.tlap.hu » Napelem kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 33 db
Napelem és napkollektor, Kecskemét

Napelem és napkollektor, Kecskemét

Cégünk, a Bács-Zöldenergia Kft. alternatív energia rendszermegoldásokkal foglalkozik. Értékesítéstől kezdve a rendszermegoldások tervezéséig és kivitelezéséig nálunk mindent megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy Ön egy környezetbarát és energiatakarékos otthonban élhessen. Termékeink között megtalálható a napkollektor és a napelem, a szélgenerátor és a hőszivattyú. Így Ön a hűtés-fűtést és az áramtermelést egyaránt képes megoldani zöldenergia segítségével. Komplex rendszerek megvalósításában is közreműködünk. Látogasson el honlapunkra, ismerje meg termékeinket és megoldásainkat.

Napelem Mester

Napelem Mester

Az egyik legnagyobb lehetőség a napelemek által előállított elektromos energiában rejlik. Tiszta, megújuló energiaforrást biztosítanak, ami a jelenlegi kor elvárásainak és természetesen unokáinknak is meg fog felelni. Ezen felül közvetlenül fel tudjuk használni háztartásunkban, és nem kell újabb beruházást eszközölni. Cégünk vállalja napelemek tervezését és kivitelezését. Fontos számunkra, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk a napelemes rendszerekről, valamint a felmerülő kérdésekre egyértelmű válaszokat adjunk, és amennyiben az érdeklődő kéri, pontos árajánlatot is tudjon adni. Reméljük, hogy Ön is látja a napelemekben rejlő lehetőségeket! Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődését az e fajta megújuló energiaforrás, hasznosítási lehetőségei iránt, látogasson el oldalunkra, és kérjen ajánlatot!

Napelem Rendszer

Napelem Rendszer

Ha érdeklődsz a napelemes rendszerek iránt, akkor ezen az oldalon mindent megtalálsz, ami ezzel kapcsolatos. Érdekel az is, hogy hogyan működik a rendszer, vagy hogy mi szükséges a működéshez? Hogy neked lehet e megfelelő napelemes rendszered? Ezen az oldalon minden információt megkapsz a kérdéseidre. De ha véletlenül mégsem, mi minden kérdésedre szívesen válaszolunk. De ha mondjuk szeretnél egy árajánlatot kérni, akkor mi ebben is állunk a rendelkezésedre. A felmérés, hogy a házad alkalmas e a kiépítésre, vagy hogy mennyibe kerülne...minden egy helyen.

Napelem rendszer szerelés Tatabánya-Budapest

Napelem rendszer szerelés Tatabánya-Budapest

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó napelem rendszer telepítő vállalkozás vagyunk, akik elkötelezett hívei a tiszta napenergia hasznosításának. A teljes napelem telepítési projektet lebonyolítjuk,a telepítés végén az engedélyeztetési eljárás lefolytatása után egy kiszámítható,stabil napelem rendszert adunk át önnek. Napelem rendszer telepítése Budapest, Pest megye, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye, Tatabánya területén garanciával. Kérjen árajánlatot és rendeljen egy valóban megtérülő jó minőségű napelem rendszert.

Napelem rendszerek cégek részére

Napelem rendszerek cégek részére

Cégünk, a GreenSys Electric Kft. háztartási és céges hálózatra, visszatáplálós, illetve szigetüzemű napelem rendszerek teljes körű kivitelezésével és telepítésével foglalkozik. Mi beszerezzük a napelemet, a napelemhez tartozó speciális tartószerkezetet, majd a napelem rendszer teljesítményéhez mérten kiválasztjuk a megfelelő - áramszolgáltató által elfogadott, napelemekhez tervezett - hálózati invertert, valamint kábeleket, és csatlakozókat. A minőségi anyagokkal és a sok éves szakértelmünkkel olyan nagy teljesítményű rendszereket tudunk telepíteni otthonához, illetve cégéhez, amelyek az anyagok élettartama alatt, karbantartás és szerviz mentesek.

Napelem Tatabánya-Budapest

Napelem Tatabánya-Budapest

Szeretné függetleníteni magát az áramszolgáltatóktól ? Egyszeri befektetéssel elfelejtheti a villanyszámlát ! A környezetkímélő napelem rendszer megoldást nyújt Önnek az egyre növekvő villamos energia árakkal szemben, engedje meg ,hogy segítsünk . Földünk hagyományos energia hordozói mint a szén, kőolaj, földgáz vagy fa készletei végesek és folyamatosan emelkedik az áruk. Ezért a megújuló energiaforrásoké a jövő?. ezek között a napelem meghatározó szerepet tölt be. A nap mindig és mindenkinek ingyen süt, és nem küldi a számlát A napelem rendszereket nem csak a lakosságnak ajánljuk, hanem ipari, mezőgazdasági felhasználóknak, közintézményeknek és áruházaknak. A zöld energiát termelő solár rendszereinket mindenkinek ajánljuk aki villamos energiát fogyaszt és szeretne nulla forintos villanyszámlát ! Bármilyen összetett legyen a feladat, amivel megbíz bennünket, megtudjuk csinálni. Megvannak hozzá az eszközeink és az szakembereink is.

Napelemes rendszerek garanciális kiépítése

Napelemes rendszerek garanciális kiépítése

A minőségi napelemes rendszerek kiépítésében készséggel áll rendelkezésre minden hétköznap a Korax Solar. A cég Ráckevén érhető el személyesen, ahol akár az elkészült teremékek átvételére is van lehetőség. Az egyéni megtervezéseknek és kivitelezési folyamatoknak is egyaránt eleget tevő cég kizárólag elsőosztályú termékekkel dolgozik. Szakembereik professzionálisan képzett szakemberek, akik a rendszerek karbantartását és szervizelését is vállalják garanciálisan. Munkásságukról részletesen a weblapon lehet olvasni, ahol a termékekről is részletes leírás található.

Napkollektor berendezése

Napkollektor berendezése

Napkollektor az a berendezés, ami a napsugár energiáját elnyeli, hővé alakítja, azt a napkollektor folyadék munkaközegnek átadja. Napkollektor Az a berendezés, ami a napsugárzás energiáját elnyeli, hővé alakítja, azt a folyadék munkaközegnek átadja. Az eddigi műszaki lehetőségek ismeretében, minden egyéb más alternatív energia előállítására alkalmas rendszer (nem napkollektoros rendszer ) költségesebb, megtérülési ideje tíz év feletti, de lehet akár 15-20 év feletti is. A fentiek ismeretében bátran kijelenthető, hogy az alternatív energia előállítására alkalmas műszaki megoldások közül jelenleg a szelektív bevonatú sík napkollektorok a legmegfelelőbb termékek, elsősorban a megbízhatóságuk és a beruházási költségeik viszonylag rövid megtérülésének köszönhetően.

Napkollektor telepítés

Napkollektor telepítés

Fűtéstechnika magas fokon. Napkollektorok beépítése fűtés rendszerekbe. Napkollektor fűtésre, melegvíz készítésre. Puffertartály beépítése meglévő fűtés rendszerekbe Puffertartály összekötése fakazánnal és gázkazánnal is napkolletor telepítés, napkollektor szerelés. Napenergia hasznosítás csúcs minőségben, német puffertartály, svájci minőségű napkollektor Magyar Áron.

Hirdetés
napkollektorok.info

napkollektorok.info

Cégünk a Zsolnai Épületgépészeti Kft, az 1996-ban létrehozott Bt jogutódjaként, 2000-ben alakult. Fő tevékenységünk az épületgépészet teljes terjedelme, víz, gáz, fűtés, klíma és légtechnikai szerelés. Nyitottak vagyunk a legújabb technológiák alkalmazására, megújuló energiával működő energiatakarékos fűtésrendszerek, kórszerű vízhálózatok, szerelvények, vízkezelő berendezések, magas komfortot biztosító hő-visszanyerős légkezelő berendezések létesítése.

Naplak

Naplak

Cégünk tevékenységét 1993-as alapítása óta a tudatos környezetkímélő, emberközpontú gondolkodásmód jellemezte. Ennek köszönhetően 2002-től a hagyományos építőipari munkák és a környezetbarát rétegelt ragasztott fa szerkezetek gyártása mellet tevékenységünk kibővült a megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezések tervezésével, értékesítésével és kivitelezésével. Az eltelt időszakban több száz négyzetméter napkollektoros és napelemes rendszert telepítettünk az ország területén és külföldön. Elégedett megrendelőink körében megtalálhatók magánszemélyek, iskolák, szállodák, szociális intézmények ,stb. Cégünk forgalmaz valamennyi a napenergia-hasznosító rendszerek mőködéséhez szükséges berendezést, tartozékot. Ezek megtekinthetők bemutatótermünkben, ahol munkatársainktól naprakész információt kaphatnak a rendszerek mőködéséről és a kivitelezésről. Számítógépes szimulációval, közösen megtaláljuk az elképzeléséhez és lehetőségeihez legjobban illeszkedő, az elérhető legjobb megtakarítást biztosító megoldást, rendszert.

Napvillany Kft. - Napelem kivitelezés

Napvillany Kft. - Napelem kivitelezés

Cégünk elsősorban villamos energia termelő napelemes rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. A feladatokhoz kapcsolódóan vállaljuk a szükséges pályázatok elkészítését, továbbá a konkrét helyszín felmérése után ajánlatot adunk a villamos kivitelezési munkákra, és vállaljuk az áramszolgáltatói engedélyeztetést is. A napelem közvetlen vagy közvetett napsugárzás hatására is működik, így egy háztartás vagy egy egész épület áramellátását is képes, akár több éven át biztosítani. A háztartási használatra szánt napelem ára folyamatosan csökken, hatékonysága pedig folyamatosan növekszik. Látogasson el oldalunkra és nullázza le az áramszámláját!

Nyári Zoltán - napkollektor szerelés

Nyári Zoltán - napkollektor szerelés

Napkollektor szerelés - Vállaljuk új napkollektoros rendszerek telepítését, meglévő rendszerek javítását, éves karbantartásának,ellenőrzésének elvégzését (fagyálló állapotának ellenőrzése, vákuumcsövek épségének ellenőrzése). A napenergia a legtisztább és legkimeríthetetlenebb az ismert energiaforrások között. Felhasználási lehetőségeit tekintve alkalmazhatjuk fűtés rásegítésre és meleg víz előállításra. Fűtés rásegítésre való alkalmazása nem egyszerű feladat, mert a téli időszakban a megfelelő teljesítmény eléréséhez több kollektort kell beépíteni.

Vargener kft.

Vargener kft.

Az elképzeléseik megvalósulásához elengedhetetlen, hogy az adott beruházás minden fontos és jelentős kérdéseit tekintve, legyen egy előre kialakult elképzelés, mely a költségek optimalizálásával az átláthatóságot és az összköltséget is nagyban befolyásolják. A cégünk Fejér megyei székhellyel rendelkezik,Tordason. Budapesttől 25, Érdtől 12 km-re található, Martonvásár mellett. Generálkivitelezés és kulcsrakész házépítés vállalunk.

Wagnersolar Kft.

Wagnersolar Kft.

Földből, vízből, levegőből, napból és ezek kombinációjából egyaránt értékes energiát kínálunk, legyen szó használati melegvíz előállításról, fűtésről, medencefűtésről vagy akár hűtésről. Kizárólag piacvezető gyártók képviseletét látjuk el, melyek magas műszaki színvonalú termékei a legmodernebb technológiát képviselik. A közvetlen gyártói kapcsolat lehetővé teszi a versenyképes árak kialakítását. Mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink a legjobb ár/érték arányt érjék el nálunk. A termékeket rendszerbe foglaltan forgalmazzuk és szereljük, így biztosított a tökéletesen összehangolt, üzembiztos működés, a maximális hatásfok, a kedvező ár, valamint az egyszerűbben érvényesíthető garancia.

Zöldparázs Kft: napkollektor szerelés

Zöldparázs Kft: napkollektor szerelés

Cégünk a megújuló energiák témakör minden épületgépészeti vonatkozásával foglalkozik, a Klímabarát Otthon pályázatírástól a tervezésen át a kivitelezésig, ami lehet hővisszanyerős szellőztető rendszer, vákuumcsöves napkollektor vagy síkkollektor, vagy hőszivattyú. Napkollektor-hőszivattyú-passzív ház gépészet - Teljes körűen vállaljuk épületek teljes energetikai felújítását, hőszigetelést, ablakok cseréjét. Telepítünk geotermikus hőszivattyúkat, és levegő-víz hőszivattyúkat. Bizonytalan a műszaki alkalmazhatóság vagy a megtérülést illetően? Célunk olyan napkollektor, hőszivattyú vagy szellőztető rendszer tervezése és szerelése, amely a lehető leghosszabb élettartamú, a lehető legkisebb karbantartás igényű, és a lehető legolcsóbb amellett, hogy magas hozamú és kihasználtságú.

Tuti menü