Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napelem kivitelezők képes leírás - Napenergia hasznosítás.tlap.hu
részletek »

Napelem kivitelezők - Napenergia hasznosítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: napenergia.tlap.hu » Napelem kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 33 db
A napenergia alternatív energiaforrás

A napenergia alternatív energiaforrás

Megújuló energiaforrások alkalmazása a modern otthonokban: napkollektor melegvizet állít elő, alkalmas fűtéskiegészítésre, medencefűtésre, szezonális tárolóval fűtésre is! Ezen a portálon megtudhatja, hogyan lehet alkalmazni a megújuló energiaforrásokat, eljuthat a kivitelezéssel foglalkozó oldalakra, választhat megbízható forgalmazót, kérhet ajánlatot kivitelezésre. Márkáktól független kivitelezés biztosíték a legjobb ár-érték arányra, az optimális beruházásra.

A napenergia-hasznosítás ne legyen luxus otthonában!

A napenergia-hasznosítás ne legyen luxus otthonában!

Kimeríthetetlen energiaforrásunk a Nap, melyet hasznosítva ingyenes tiszta energiához jutunk. A napenergia aktív hasznosításával csökkentjük a szén-hidrogén energiahordozók (olaj, gáz, szén stb.) használatát, melyek elégetésével képződő szén-dioxid kibocsátás is elkerülhető.

Alacsony energiaigényű és passzívház épületek

Alacsony energiaigényű és passzívház épületek

Teljes körű szakági tervezéssel vállalja családi házak, társasházak, irodaépületek alacsony energiaigényű és passzívház épületek tervezését, a telek kiválasztásától egészen a használatbavételben való közreműködésig. Elkötelezett hívei vagyunk a valóban energiatakarékos épületek megalkotásának.

Alter Energetikai Iroda

Alter Energetikai Iroda

Napelemes, napkollektoros, hőszivattyús, szélgenerátoros rendszerek kivitelezése pályázatírástól beüzemelésig. Cégünk több mint 130 referenciamunkával rendelkezik. Webáruházunkban megtalálhatók a legnépszerűbb alternatív rendszerekhez szükséges eszközök, alkatrészek. Fűtésrásegítés, használati melegvíz előállítás napkollektorral és hőszivattyúval, napelemes hálózatra táplálás, sziget rendszerű napelemes berendezések kivitelezése. Energetikai szélmérés, ingyenes tanácsadás.

Égboltos Kft -  Napkollektor rendszer

Égboltos Kft - Napkollektor rendszer

?A Földet kölcsön kaptuk gyermekeinktől, tehát nekünk, felnőtteknek a feladata vigyázni rá.? Ez így van, és ezért mindent meg is kell tennünk. Meg kell óvnunk ezt a földet, hogy gyermekeink, unokáink, sőt, még unkáink unokái is vidáman élhessenek itt, friss levegőt szívva, boldogan. Hogy ez hogyan is lehetséges? Energiatakarékossággal, környezetvédelemmel, újrahasznosítással. Cégünk, az Égboltos Kft. azért dolgozik, hogy világunkat megóvja. De mégis hogyan? Napelemekkel, inverterekkel, különböző rendszerekkel. Ha összefogunk, együtt megvédhetjük világunkat a szennyeződéstől, a környezetszennyezéstől és a káros anyagoktól. Válassza Ön is a környezetvédelmet és tekintse meg weboldalunkat!

EU-Solar Kft.

EU-Solar Kft.

Az Eu-Solar Kft. egy napelemek és napelem rendszerek kivitelezésére specializálódott vállalkozás. Elsődleges szempont számunkra, hogy ügyfeleink teljes mértékben meg legyenek elégedve az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Minden esetben arra törekszünk, hogy a megrendelőink számára a maximumot nyújtsuk és hogy szolgáltatásaink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Fennállásunk óta számos elégedett ügyfélre tettünk szert. Amennyiben ellátogat weboldalunkra, ott minden szükséges információt megtalál a szolgáltatásainkra vonatkozólag. A szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseit illetően állunk az Önök szíves rendelkezésére elérhetőségeink valamelyikén.

G-old infrapanel

G-old infrapanel

Energiatakarékos, korszerű, tiszta fűtésrendszert szeretne? A legjobb helyen jár! Cégünk infrapanelek gyártásával összeépítésével, valamint szerelési tartozékok értékesítésével foglalkozunk. A G-OLD Infrapanelek kizárólag európai alapanyagokból, saját szakembergárdával előállított és forgalmazott infrasugárzók. A minőség nem osztható. Tartalmazza a szállítási pontosságot, a versenyképes árat, a műszaki tartalmat és a hozzá tartozó szolgáltatásokat. Célunk a magas vevői elégedettség elérése és fenntartása. Biztosítjuk Önt arról, hogy a G-OLD Infrapanel termékek a jövőben is a csúcstechnológiát fogják képviselni, és hogy termékeink a jövőben is ki fogják vívni vásárlóink elégedettségét.

Gazdaságos napelem rendszerek

Gazdaságos napelem rendszerek

Környezetbarát fűtési megoldást keres? Szeretne energiatakarékos világítást? Pénzt spórolna és még a természetet is óvná? Akkor kattintson, és ismerje meg vállalkozásunkat! Cégünk a legkülönfélébb környezetbarát és energiatakarékos megoldásokkal foglakozik, a geotermikus fűtéshez használható hőszivattyúktól a napkollektorokon át a LED-es világítástechnikáig. Válasszon minket, ha napelemet szeretne terveztetni, ha olcsóbban tartaná melegen az otthonát, vagy a klimatizálásra keres megoldást! Hívjon bizalommal.

GridSolar Kft. - A napelemes rendszerek telepítője

GridSolar Kft. - A napelemes rendszerek telepítője

Szolgáltatásaink: Villamos- és mechanikai tervezés, telepítés Modulok és telepített rendszerek mérése, jegyzőkönyvezése, Tanácsadás, hozam- és megtérülési kalkulációk készítése, Pályázatírási- és energiatanúsítvány kiállítási asszisztencia, Áramszolgáltatóval való egyeztetés, engedélyezési dokumentációk elkészítése.

Hirdetés
ILST-Hungary Kft. - Napelemes kandeláber, naperőmű LED világítás

ILST-Hungary Kft. - Napelemes kandeláber, naperőmű LED világítás

Az ILST-Hungary Kft. tevékenységi körében napenergiával működő és LED technológiájú világítástechnikai termékek fejlesztésével és gyártásával, valamint naperőművek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Napelemes kandeláber telepítésével funkcióját tekintve akár térvilágítás, akár közvilágítás autonóm módon valósítható meg, tehát sem a kiépítéshez, sem a működéshez nincs szükség hálózati csatlakozáshoz. Naperőmű esetében két változat tervezése és kivitelezése érhető el. Az autonóm naperőmű teljes mértékben független az elektromos hálózattal. A hálózati naperőmű csatlakozik az elektromos hálózathoz. A napelemes LED világítástechnikai termékekkel környezetbarát és energiatakarékos módon gondoskodhat környezete világításáról.

Kery Gép

Kery Gép

Cégünk jelenlegi ügyvezetője, és egyben alapítója Kersák István, okleveles épületgépész mérnök. A Vállalkozás életében jelen van további kettő résztulajdonos: Horváth Péter és Váradi István, illetve több csőszerelő munka-társ. Fő tevékenységi körünk a víz, gáz, fűtés, klíma, központi porszívó, megújuló energiarendszerek és energia-takarékos fűtési rendszerek tervezése, kivitelezése teljeskörű ügyintézéssel. Lakossági és ipari jellegű kiépítéseket egyaránt végzünk szerte az országban. Irodák, épületek, családi házak, intéz-mények korszerű rendszereinek tervezését és kivitelezését több éves minőség-garanciával vállaljuk, melyre Cégünk nagy hangsúlyt fektet. Hagyományos és korszerű kivitelezésekben is otthonosan mozgunk sok éves tapasztalattal a hátunk mögött.

Köz-Térvill Kft

Köz-Térvill Kft

A Köz-Térvill Kft. hálózatra visszatápláló napelemes rendszerek építésével foglalkozik. Teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk: ingyenes helyszíni felmérés, pályázat írás állami támogatáshoz, áramszolgáltatóval való ügyintézés, napelemes rendszer kiépítése. Debreceni és Fülöpi irodánkon kívül több Hajdú-Bihar megyei településen is jelen vagyunk, mint közvilágítás üzemeltető szolgáltató.

Manitu Solar, napelem

Manitu Solar, napelem

Napelemek telepítése és a rendszer megtervezése során 20-30 évre kell előre tervezni. A Manitu Solar sokéves gyakorlattal bíró német napelemes cégekkel dolgozik együtt, hogy a legmegbízhatóbb eredményt nyújthassuk. Hogy ezt biztosítani tudjuk, csakis kiváló minőségű japán, német napelemekkel és rögzítéssel dolgozunk. A telepítést részletes felmérés és precíz tervezés előzi meg, ahol pontosan tájékoztatjuk a költségekről, megtakarításokról és több javaslatot is kidolgozunk a legmegfelelőbb rendszer kiépítésére.

Mátrasolar

Mátrasolar

Tevékenységünk 2002-től a napenergia-hasznosítás. Cégünk fő profilja napkollektorok, napkollektoros rendszerek értékesítése és telepítése. Az eltelt időszakban több mint 1000 m2 beépített kollektorfelülettel büszkélkedhetünk. A napkollektoros rendszerünkhöz csak a német Thermosolar által gyártott, kiváló minőségű, nagy hatásfokú, üzembiztos, hosszú életű kollektorokat használjuk, melynek garancia időtartama 12 év, és az ára is megfizethető.

Megújuló energia hasznosítása

Megújuló energia hasznosítása

Megújuló energiákból napi szinten foglalkozunk mindazokkal, amelyekkel aktív módon elektromos energiát lehet előállítani:fotovoltaikus napelemek, 50 kW alatti szélgenerátorok, kombinált, nap- és szélgenerátoros rendszerek. Hunyadi Kft. 25 éves szakmai tapasztalattal

Minőségi napelem Tatabánya-Budapest

Minőségi napelem Tatabánya-Budapest

Magas minőségű napelem rendszerek telepítése szakszerűen Tatabánya és Budapest területén. A Napelem rendszerek vásárlására és telepítésére igénybe vehető számos vissza nem térítendő Állami Támogatás, pályázat benyújtás útján Magánszemélyek, Önkormányzatok ,Gazdasági társaságok - Vállalkozások részére.

Napelem - Hungarian Solar Kft.

Napelem - Hungarian Solar Kft.

Könnyen kezelhető mini napelemes rendszer családok részére, akik gondolnak a jövőre. Olyan világban élünk ahol már megtehetjük, hogy az élelmiszerek, a tüzelő hagyományos téli felhalmozása mellett gondoskodjunk elektromos áram részbeni, vagy teljes önellátásáról is. Jó esetben kis rendszerünket egyszerűen csak környezetvédelmi szempontból használjuk, hiszen a napelemes áramtermelés 0 káros anyag-kibocsátással szagtalanul, zajtalanul történik, és ami a legszebb: önellátó üzemmódban! Rosszabb esetben - ha nincs villany ilyen vagy olyan okból - az alapvető áram-szükségletek kielégítésére hasznosíthatjuk a rendszert.

Tuti menü