Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napelem Forgalmazók képes leírás: Napenergia - Téglacentrum [2. oldal]
részletek »

Napelem Forgalmazók: Napenergia - Téglacentrum [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: napenergia.tlap.hu » Napelem Forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 28 db
Napenergia hasznosítás

Napenergia hasznosítás

Napenergia hasznosítás, thermosolar napkollektor, napenergia hasznosító rendszerek tervezése, nap kollektorok, nap hasznosítás, napkollektor karbantartása. Vállalkozásunk 2002 óta foglalkozik napkollektoros napenergia hasznosító rendszerek tervezésével, forgalmazásával és kivitelezésével. Azóta több száz négyzetméter napkollektoros napenergia hasznosító rendszert valósítottunk már meg az ország számos pontján (lásd. Referenciák).

Napkollektor

Napkollektor

A Remeha-De Dietrich szolár rendszerek nagyteljesítményű napkollektorokból és zománcozott csőkígyóval ellátott, alacsony hőveszteséget biztosító, fix palástszigetelésű szolárbojlerből állnak. A síkkollektorok közös keretbe épített, tetősíkba vagy tetősík fölé szerelt változatban állnak rendelkezésre. A rendszerek különböző térfogatú szolárbojlerrel, 1 vagy 2 zónás szabályzóval szállított készletek, amelyek tartalmazzák az összes olyan részegységet, amelyre a szolár üzemmódban szükség lehet.

Napkollektor

Napkollektor

Napkollektor és puffertartály szerviz, szolár rendszerek karbantartása. Napenergia felhasználási módszerek, vákuum kollektorok, sík napkollektor. Meleg víz készítés, napkollektoros fűtés. Napcsapda Kft. - Napkollektorok hazai forgalmazása, napenergiával kapcsolatos információk, cikkek, érdekességek.

Napkollektor és napelem áruház

Napkollektor és napelem áruház

A Chromagen napkollektorok és napelemek a környezettudatos energia felhasználóknak készülnek, olyanoknak, akik csökkenti szeretnék otthonuk havi költségeit megújuló energiák felhasználásával. Készségesen állunk megrendelőink segítségére legyen szó; családi ház, lakópark, intézmény vagy vállalkozás energetikai illetve fűtéskorszerűsítéséről. Visszatápláló napelemes rendszerek tervezése - elektromos áramfejlesztésre, napkollektoros rendszerek - használati meleg víz vagy fűtés rásegítés céljából.

Napkollektor forgalmazása

Napkollektor forgalmazása

Az utóbbi években eljutottunk odáig, hogy már az általános iskola alsó tagozatának tanulói is tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy Földünket teljes mértékben kihasználtuk. A Föld által nyújtott energiakészletek, főként a földgáz és a kőolaj egyre inkább fogy, melynek általunk látható mutatója az árak rohamos emelkedése. Sajnos sokakban ma is egy homályos folt a napenergia hasznosításának lehetősége, hiszen ugyanúgy elérhetetlennek vagy sci-fi-nek tarjuk, mint húsz évvel ezelőtt, pedig azóta rengeteg minden változott, a rendszerekhez való hozzáférés is. Ezt a honlapot azért hoztuk létre, hogy az olvasó valós információkhoz jusson és eltörölje a régi tévhiteket. Az oldalon minden információ megtalálható a napkollektorok működési elvéről, a napkollektor telepítésének lehetőségeiről, megtérüléséről.

Napkollektor, napenergia hasznosítás

Napkollektor, napenergia hasznosítás

Ne fizessen többet a meleg vízért! Használjon napenergiás vízmelegítőt, azaz napkollektort és csökkentse a havi kiadásait. A napkollektor nem használ energiát. Se áramot, se gázt, se mást. Ingyen melegít Önnek meleg vizet a napenergia felhasználásával! A napkollektor ára gyorsan megtérül. Egyszerű, megbízható szerkezet, könnyű, gyors szerelés. Vákuumcsöves napkollektor a jó választás. A napenergiás vízmelegítő napkollektor segítségével előállított meleg víz alkalmas fürdésre, medencefűtésre, mosogatásra, mosásra, mosogatógépbe, fűtésrásegítésre. Teljes rendszert adunk!

Napkorszak Kft.

Napkorszak Kft.

Cégünk a közelmúltban nyitott egy bemutatótermet, ahol megújuló energiaforrások ismertetése, forgalmazása történik. Tevékenységünk minnél szélesebb körben történő megismertetése okán kérem, hogy tüntessenek fel az oldalon. .

Naplopó Kft.

Naplopó Kft.

Napenergia hasznosítás, napkollektor forgalmazás, napkollektoros rendszerek tervezése, kivitelezése. Tevékenységi körünk korszerű napkollektoros hőhasznosító rendszerek megvalósítása. Munkatársaink elkötelezettek a környezetbarát, megújuló energiákat hasznosító berendezések mellett. Célunk a Naplopás, vagyis a Nap tiszta, kimeríthetetlen és ingyenesen rendelkezésre álló energiájának hasznosítása.

Napszámla - Napkollektor

Napszámla - Napkollektor

Napkollektor -Megújuló energiaforrás a napenergia. Hasznosítsa napkollektorral A Nap elegendő energiát biztosít, hogy egy átlagos család éves meleg víz szükségletének 50-70%-át fedezze egy néhány négyzetméteres napkollektor segítségével. A napkollektor által nyert energiával, nemcsak pénztárcánkat, de környezetünket is kíméljük.

Hirdetés
Solarution

Solarution

Solarution - fotovoltaikus és szélenergiás energiaellátás minőségi szinten.Szélgenerátorok telepítése és tervezése. Napelemek szerelése. Nemzetközi oldal itt minden egy helyen. Laptop solar töltők forgalmazása.

Téglacentrum - Építőanyag kereskedés

Téglacentrum - Építőanyag kereskedés

Téglacentrum Kft. - Pécs legnagyobb építőanyag kereskedése, ahol mindent megtalál. Tégla, tetőcserép, csempe és járólap, kádak és zuhanykabinok és minden, ami az otthonhoz kell. Folyamatos akciók, gazdag választék Pécs szívében. Építőanyag megrendelés rövid határidővel. A HUFBAU csoport tagja. Cégünk szolgáltatásai között - talán az egyik legfontosabbként - szerepel, a tervrajzok alapján történő anyagmennyiség számítás, árajánlat készítés. Amennyiben az árajánlatban szereplő termékeket cégünktől vásárolja meg, az árajánlatát ingyen készítjük el. Természetesen ilyenkor a megvásárolt termékeket egyedi, jelentős kedvezménnyel kínáljuk.

Tuti menü