Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napelem Forgalmazók képes leírás - Napenergia hasznosítás.tlap.hu
részletek »

Napelem Forgalmazók - Napenergia hasznosítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: napenergia.tlap.hu » Napelem Forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 28 db
Accusealed Kft

Accusealed Kft

Áram ingyen? Igen, napenergia felhasználásával! Napelemek, napkollektorok, szélkerekek széles választéka.Miért bízhat bennünk? A megújuló energiákba történő beruházás komoly hosszú időtávra szolgáló döntés. A napelem, kollektor, szélkerék vásárlása vagy felszereltetése előtt gondolkodjon el azon, hogy a 10-25 éves garanciaidők miatt Önt és az eladó vagy felszerelő cégét hosszú távú kapcsolat fűzi össze. Mivel mint ismert, a jótállást az eladónál és nem a gyártónál tudja érvényesíteni, tehát 5-10 év múlva is meg kell találni az eladó céget.

Acrux

Acrux

Napenergia hasznosítás, napkollektorral, napelemmel, hőszivattyúval. Korszerű napenergia hasznosító módszerek. Megújuló energiák!A vákuumcsöves napkollektor a legújabb és leghatékonyabb napkollektor fajta. Gyengébb fényviszonyoknál és hidegebb időben is hatékonyan működik. 50-95 fokos víz előállítását teszi lehetővé, így nem csak a háztartásokban, de az iparban és a mezőgazdaságban is jól hasznosítható. Főként fűtésrásegítéshez és medencefűtéshez javasoljuk, de nagyobb vízfogyasztás esetén vákuumcsöves napkollektor rendszereink alkalmak használati melegvíz előállítására.

Amerisolar napelem

Amerisolar napelem

Az Amerisolar több mint 20 éves cég, 1993-ban San Franciscoban alapították, gyárai jelenleg Kínában és Tajvanon vannak (a tajvani gyár éves kapacitása 500 MW). Az Amerisolar napelemek kiváló minőségűek, MCS, CSTB, KEMCO, ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CEC, TÜV, UL minősítéssel rendelkeznek. A gyártó az iparágban kiemelkedően 1. 2 év garanciát vállal (lineáris teljesítménygarancia 12 évre 91,2%, 30 évre pedig 80,6%) Napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése és telepítése. Napelemek, inverter napelemhez, villanyszerelési anyagok és napelem tartószerkezetek. Forgalmazott márkáink: Amerisolar napelemek, Renesola, Fronius és SMA inverterek.

Astrasun napelemek és napkollektorok

Astrasun napelemek és napkollektorok

Anyavállalatunk 1995-ben kezdte meg a napkollektorok (melegvíz), napelemek (áram) és egyéb zöld technológiák gyártását, forgalmazását. Mostanra a gyár több, mint 200000 m2-en (20 hektár!) helyezkedik el. Termékeink a legmagasabb világszínvonalnak megfelelőek: ISO 9001, ISO 14001, CCC, EC. minősítésekkel rendelkezünk. Évente 610.000.- db. terméket értékesítünk a világpiacon, ami lehetővé teszi a nagyon hatékony termelést és az alacsony fogyasztói árakat.Segítünk a rendszert megtervezni, kiszámoljuk és biztosítjuk a megfelelő anyagokat.

Canadian Solar hivatalos napelem kereskedés.

Canadian Solar hivatalos napelem kereskedés.

A Canadian Solar hivatalos magyarországi partnereként versenyképes árakat és utolérhetetlen garanciát biztosítunk a napelemekre, hogy megvalósíthassa nagyobb napelem projektjét Nálunk a napelem tábla árak hihetetlenek maradnak az áttekinthető felépítésünknek köszönhetően. Biztosítjuk a Canadian Solar által nyújtott minden garanciát az Ön számára. A legegyszerűbb megrendelési és működési modellel tudtuk elérni hogy a legkedvezőbb árat tudjuk biztosítani partnereink számára. Megbízható elérhető árú napelemek a Canadian Solartól.

ExtremeSolar Kft - Göd

ExtremeSolar Kft - Göd

Honlapunkon a napelemek és napkollektorok mellett leírásokat és útmutatókat is talál a külömböző napenergia hasznosításárá szolgáló berendezésekről. Az energiaárak emelkedésével egyre inkább előtérbe kerülnek a megújuló energiaforrásuk például napelemek és napkollektorok melyek mindamellett hogy 100%-ban megtérül az áruk még környezetbarátok is. Elsősorban új házak építésénél merül felhasználatuk de régebbi házak tetejére is gond nélkül felszerelhetők. A napelem a nap nergiáját elektromos árammá alakítja majd azt akkumulátorokban tárolja, így a hálózati villanyáram használatát mellőzve pénzt takarírthat meg nekünk. A napkollektor a gáz számlát hivatott csökkenteni, melegvíz előállításra és fűtésre használják. Kiváló hosszútávú befektetés a napenergia hasznosítás.

G-OLD Infrapanel ? Napelemes rendszercsomagok

G-OLD Infrapanel ? Napelemes rendszercsomagok

Termékeinkben a harmonikus dizájn, ötvöződik a maximális kényelemmel és természetesen a kiváló minőséggel! ! A napelem forgalmazás szerzett sokéves tapasztalat kötelez minket! Ügyfeleink igényeit professzionális szakértelemmel kezeljük. A SHARP NU-sorozatú monokristályos napelemei magas teljesítményigényű felhasználásra lettek tervezve. A modul a már 40 éve fejlődő szilícium-kristályos napelemcella technológiára épül, kemény alkalmazási körülmények között is átlagon felüli tartóssággal és teljesítménnyel tűnik ki. Kimondottan alkalmas hálózatba tápláló rendszerek kiépítésre.

Jüllich Glas Holding Rt.

Jüllich Glas Holding Rt.

Berendezéseink időjárásállóak, ez vonatkozik a vákuumcsőre is, melyek a hőfeszültséggel szemben is ellenállók. A kollektorok karbantartást nem igényelnek, télen -20 C-ban is alkalmazhatóak, tapasztalatok alapján az élettartamuk és megfelelő hatékonyságuk 25-30 év. Vákuumcsöves kollektorok esetén az esetleges mechanikai sérülések kijavítása gyorsabban, bontás nélkül elvégezhető.

Korax Solar Kft.

Korax Solar Kft.

Monokristályos napelemek. Polykristályos napelemek. Mára a napelem gyártáson, és a komplett élelmiszeripari megoldásokon felül, komplett szennyvíztisztító rendszerek tervezését, gyártását és kivitelezését is végzi, nemzetközi szinten.

Hirdetés
Legkollektor tervezés / Gyártás

Legkollektor tervezés / Gyártás

Ismerje meg ezt a fantasztikus technológiát mely egyszerűen, gyorsan telepíthető otthonába vagy vállalkozásához, és amellyel jelentős energia megtakarítást érhet el. E mellett akár a teljes energia szükségletét fedezheti napenergiával és speciális akkumlátorokkal.

Napelem modulok

Napelem modulok

Bács-Zöldenergia Kft elkötelezett a zöldmezős beruházások területén és ezért választotta fő profiljának a napelemes rendszerekkel történő foglalkozást. Amennyiben napelemes rendszeren gondolkozik, de még tanácstalan, mire is lenne pontosan szüksége, keressen minket bátran! Oldalunkon bemutatjuk a különböző típusú napelemeket (Poli és monokristályos napelemek, vékonyfilmes és Smart napelemek) és azok előnyeit, hátrányait. Betekintést nyerhet a Kioto Solar modulok tulajdonságaiba. Továbbá betekintést nyerhet, hogy melyik napelemet tartjuk a legjobbnak!

Napelem rendszerek tervezése

Napelem rendszerek tervezése

Napelenergiát hasznosító rendszerek tervezése, kivitelezése, forgalmazása, pályázati támogatás. Mivel jól ismerjük a hazai pályázati és piaci lehetőségeket, segítséget tudunk nyújtani ezek legjobb kihasználásában, legyen szó cégről, magánszemélyről vagy önkormányzati intézményről. A telepítést részletes felmérés és precíz tervezés előzi meg, ahol pontosan tájékoztatjuk a költségekről, megtakarításokról és több javaslatot is kidolgozunk a legmegfelelőbb rendszer kiépítésére.

Napelem Webshop

Napelem Webshop

Napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése és telepítése. Napelemek, napelemes csomagok, napelemes inverterek, villanyszerelési anyagok és tartószerkezetek. Vásároljon Ön is, az ország legtöbb napelemes rendszerét telepítő cégétől! Használja a nap ingyen energiáját elektromos áram termelésre. Van élet villanyszámla nélkül, kérjen ajánlatot tőlünk napelem rendszerre! Forgalmazott márkáink: Amerisolar napelemek, Renesola, Fronius és SMA inverterek. Van élet villanyszámla nélkül, kérjen ajánlatot tőlünk napelem rendszerre! Gyógyítsuk együtt a Földet! Használja Ön is a nap ingyen energiáját áramtermelésre! Magyarország legtöbb napelemes rendszerét telepítő cége a Tiszta Energiák Kftl! Vásárolja meg Ön is tőlünk napelemes rendszerét!

Napelemek - Lifesun Trade Kft.

Napelemek - Lifesun Trade Kft.

A veszprémi Lifesun Trade Kft. az amerikai AMERISOLAR 30 éves garanciával rendelkező napelemeinek kereskedelmével, igény szerint kivitelezésével foglalkozik. Az Amerisolar napelemek kiváló minősége biztosítja a napelemes rendszere hosszú távú hibátlan működését. A napelemekre vonatkozó termékgarancia 12 év, a lineáris teljesítménygarancia 12 évre 91,2% 30 évre pedig 80,6%-ra, ami az iparágban kiemelkedő. Ezen felül a vállalat viszontbiztosítással is rendelkezik, tehát a gyártón túl, egy amerikai óriásbiztosító, a Chubb is felelősséget vállal a termékért, viszontgarantálja a gyártó cég által adott garanciákat, mindezek alapján a legkiemelkedőbb garanciális kondíciókkal rendelkező napelem a jelenlegi piacon.

Napelemes rendszerek

Napelemes rendszerek

A jövő energiája a megújuló energiák, mint például a napenergia. Egyszeri nagy napelemes rendszer beruházássávval megszabadulhat villanyszámlájától vagy elektromos fűtési lehetőségekkel a gázszámlájától.Vállalkozásunk megújuló energiákkal főként napelemes rendszerek tevézésével és telepítésével foglalkozik.

Napelemes rendszerek - napelemgyártás

Napelemes rendszerek - napelemgyártás

A magán tulajdonú cég 2008-ban alakult, alakulásától fogva kizárólag megújuló energiaiparral foglalkozik. Jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a napelemes iparág minden szegmense terén , mint például: kis-, közepes, és ipari méretű napelemes erőművek tervezése, telepítése, engedélyeztetése és üzemeltetése; napelemgyártáshoz kapcsolódó berendezések kereskedelme és tervezése; komplett kulcsrakész napelemgyárak építése. A cég számos európai országban tevékenykedik, mint Magyarország, Németország, Románia, Bulgária, Szlovákia, Szerbia, Horvátország, valamint Szíria, Izrael. Továbbá jelen vagyunk a tengerentúlon is, mint Amerika és Vietnám.

NapelemVásárlás.hu

NapelemVásárlás.hu

Napelem áruház, kis- és nagykereskedelem. A napelemes rendszer kiválasztását az áramfogyasztás és a helyszín lehetőségei határozzák meg. Hogy mekkora napelemes rendszerre van szükségünk, ezt legjobban az egy év alatt elfogyasztott kwh (kilówattóra) mennyiség alapján lehet tervezni. Napelemes rendszert az áramfogyasztásunkhoz kell tervezni. Komoly tervezésnél, a kivitelezés előtt mindenképp érdemes az egész évi kwh (kilówatt óra) fogyasztást ellenőrizni, mert havi áramfogyasztás szezonálisan eltérhet (télen általában több áramot használunk , mint nyáron). Ezt az adatot az áramszolgáltatónk ügyfélszolgálata megmondja. De első lépésben a havi villanszámlát elég elővenni, és megkeresni a fogyasztott kwh mennyiséget.

Tuti menü