Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napenergia hasznosítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Permanent - Zöldparázs [8. oldal]
részletek »

Napenergia hasznosítás képes leírás: Permanent - Zöldparázs [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: napenergia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 137 db
Permanent-Napkollektor

Permanent-Napkollektor

Legújabb profilunk a megújuló energiák felhasználását lehetővé tevő eszközök, úgymint napkollektor, hőszivattyú, szélgenerátor, napelem, törpe vízerőmű. A napkollektorral és a hőszivattyúval fűtés és melegvíz-ellátás valósítható meg környezetkímélő módon, a szélgenerátorral, a vízturbinával és a napelemmel elektromos energiát tud termelni, amit aztán bármire fel lehet használni.

SG-informatika és tudomány

SG-informatika és tudomány

Számítógépes hálózattal a hatékonyabb napcellákért A Harvard Egyetem tudósai a World Community Grid (WCG) segítségével keresik a jelenleginél hatékonyabb napcellák létrehozásának lehetőségét. A néhány évvel ezelőtt megalapított WCG hasonlóan működik, mint a SETI-program, vagyis a projekthez csatlakozott emberek és cégek számítógépeinek és laptopjainak szabad számítási teljesítményét használja fel a különböző kutatásokban.

Solarution

Solarution

Solarution - fotovoltaikus és szélenergiás energiaellátás minőségi szinten.Szélgenerátorok telepítése és tervezése. Napelemek szerelése. Nemzetközi oldal itt minden egy helyen. Laptop solar töltők forgalmazása.

Soller 2003 Kft.

Soller 2003 Kft.

2005-ben kísérleteket folytattunk a Mátrai Erőművel karöltve lágyszárú anyagok energetikai hasznosítása tekintetében. Első kísérleteink korpára, napraforgó maghéjra és szeszmentesített szőlőtörkölyre irányultak. Ez időszakban a fenti termékek elhelyezése jelentős problémát okozott a keletkeztető helyeken. A korábban hulladékként kezelt -és ezáltal komoly tárolási problémákat okozó- melléktermékek hasznosítására kellett megoldást találni.

Szélenergia-Wikipédia

Szélenergia-Wikipédia

A szélenergia megújuló energiafajta, amelynek termelése környezetvédelmi és költségelőnyei miatt rohamos ütemben nő a világban, főleg Európában. 2006-ban a szélerőt felhasználó generátorok 74 223 megawatt energiát termeltek világszerte, mely még mindig kevesebb, mint a világ áramfelhasználásának 1%-a. A szélerőművek azonban a Harvard Egyetem kutatóinak számítása szerint 1,3 millió terawattóra áramot is tudnának termelni, ami bőségesen elláthatná a világ lakosságát, mivel a világ áramfogyasztása 2006-ban csak 15666 terawattóra volt: a megadott potenciál mindössze 1,2 százaléka.

Szélkerék szivattyú

Szélkerék szivattyú

A szélkerék lapátjának forgó mozgása az állvány tetején lévő kulisszás hajtóműben átalakul függőleges le- fel mozgássá, és a hajtórúd közvetítésével működteti a szivattyút. Társaságunk az alábbi tevékenységekre vállalkozik: Forgácsolt alkatrészek egyedi- és sorozat gyártása. Egyedi gépek és berendezések gyártása, javítása. Olajipari és egyéb speciális alkatrészek, csőkészítmények gyártása. Fémszerkezetek, hegesztett acélszerkezetek gyártása, szerelése. Nyomástartó edények, tartályok gyártása, szerelése, szakértése és javítása. Ipari csőszerelés, technológiai rendszerek szerelése és karbantartása. Komplett anyagbiztosítás.

Szélmérés-Horváth Mérnöki Iroda

Szélmérés-Horváth Mérnöki Iroda

A társaság célja bekapcsolódni a megújuló energiaforrások felhasználásába, környezetkímélő módon villamos energia előállítása, további szélerőművek létesítése, üzemeltetése és telepítési gyakorlat átadása.

Szobalevegő - hőszivattyú ár

Szobalevegő - hőszivattyú ár

Rettentően gyorsan növekedik az allergiás, asztmás megbetegedések száma. A WHO felmérése szerint Európában minden családra átlagban egy fő allergiás jut. Az allergiás tünetek mögött rendszerit a elnyűtt levegő rejtőzik. Zárt térben az allergének koncentrálódnak, fokozva az allergiás tüneteket. A Szobalevegő Webáruház allergiások, asztmások számára válogatott csúcs teljesítményű hőszivattyúkat. Ezek a hőszivattyúk hozzájárulnak, hogy a szoba levegője hegyvidéki tisztaságúvá váljon. Otthon és munkahelyen allergénektől, tünetektől mentes friss és üdítő levegőhöz juthatnak a rászoruló betegek.

Tartálykollektorok

Tartálykollektorok

Nyári üzemű tartálykollaktor Kollektor a tartállyal egybeépítve, kerigngtető rendszer nélkül A kollektor egy parabolikus profilú házban elhelyezett tartályból áll, mely reflexió, vagy bordák segítségével gyűjti a napsugárzást. A tartály nyomásálló, horganyzott, Mg-anódos korrózióvédelemmel, a tartály hőszigetelt, a ház UV ellen védett, beépített elektromos pótfűtéssel. A 125 literes rendszer üres tömege 55 kg, ára kb. fele az egész évi üzemre gyártott típusrendszereknek.

Hirdetés
Téglacentrum - Építőanyag kereskedés

Téglacentrum - Építőanyag kereskedés

Téglacentrum Kft. - Pécs legnagyobb építőanyag kereskedése, ahol mindent megtalál. Tégla, tetőcserép, csempe és járólap, kádak és zuhanykabinok és minden, ami az otthonhoz kell. Folyamatos akciók, gazdag választék Pécs szívében. Építőanyag megrendelés rövid határidővel. A HUFBAU csoport tagja. Cégünk szolgáltatásai között - talán az egyik legfontosabbként - szerepel, a tervrajzok alapján történő anyagmennyiség számítás, árajánlat készítés. Amennyiben az árajánlatban szereplő termékeket cégünktől vásárolja meg, az árajánlatát ingyen készítjük el. Természetesen ilyenkor a megvásárolt termékeket egyedi, jelentős kedvezménnyel kínáljuk.

Tiszta Energiák Kft.

Tiszta Energiák Kft.

Használja a nap ingyen energiáját napelemmel elektromos áram termelésre, napkollektorral meleg víz előállítására, medencefűtésre, vagy fűtésrásegítésre. Van élet gáz és számla nélkül, kérjen ajánlatot tőlünk napelem és napkollektor rendszerekre! Megújuló energiákból minden egy helyen!

Tizennyolcezer napteknő

Tizennyolcezer napteknő

Nemrég kezdte meg működését a Nevada Solar One, amelynél nagyobb termikus naperőművet nem építettek az elmúlt tizenöt év során. Negyven kilométerre Las Vegastól, a Mojave sivatag 129 hektárnyi forró talaján, ameddig a szem ellát, hosszú sorokban felállítva kígyóznak az erőmű...

Uniós energetikai pályázatok 2012

Uniós energetikai pályázatok 2012

A 2012 őszére várható uniós energetikai pályázatok számtalan fejlesztési lehetőséget biztosítanak a hazai önkormányzatoknak, egyházaknak, nonprofit szervezeteknek és vállalkozásoknak. Az épületek felújításától, külső-belső szigetelésétől kezdve a megújuló energiával működő hűtési-fűtési rendszerek kiépítésén át egészen a helyi energiatermelésig, amely az adott település számára nem csupán megtakarítási oldalon képes hasznot hozni (mint a szigetelés és a fűtési rendszer kiépítése), hanem direkt bevételként is, hiszen a megtermelt energia stabilan értékesíthető a piacon. Cégünk a pályázathoz teljes körű szolgáltatást nyújt: az ingyenes pályázati audittól a tanácsadáson és pályázatíráson (amely magában foglalja a megvalósíthatósági tanulmány elkészítését) keresztül egészen a projektmenedzsmentig.

Vargener kft.

Vargener kft.

Az elképzeléseik megvalósulásához elengedhetetlen, hogy az adott beruházás minden fontos és jelentős kérdéseit tekintve, legyen egy előre kialakult elképzelés, mely a költségek optimalizálásával az átláthatóságot és az összköltséget is nagyban befolyásolják. A cégünk Fejér megyei székhellyel rendelkezik,Tordason. Budapesttől 25, Érdtől 12 km-re található, Martonvásár mellett. Generálkivitelezés és kulcsrakész házépítés vállalunk.

Vízhúzó szélkerék

Vízhúzó szélkerék

Általános működési feltételek A felállítást az időjárási viszonyok figyelembe vételével célszerű április- szeptember között végezni. A szélkerék működéséhez 30-50 l/perc stabil hozamú kút vagy tározó szükséges. A szélkerék 300-400 m sugarú körzetében 8 m-nél magasabb épület, erdő vagy erdősáv akadályozhatja a zavartalan muködést. Télen a fagyveszély miatt célszerű a szivattyút leszerelni. A berendezés működés közben felügyeletet és karbantartást nem igényel. Évenként egyszer, a tavaszi beüzemelés előtt érdemes átvizsgálni és a csúszó felületeket bezsírozni.

Wagnersolar Kft.

Wagnersolar Kft.

Földből, vízből, levegőből, napból és ezek kombinációjából egyaránt értékes energiát kínálunk, legyen szó használati melegvíz előállításról, fűtésről, medencefűtésről vagy akár hűtésről. Kizárólag piacvezető gyártók képviseletét látjuk el, melyek magas műszaki színvonalú termékei a legmodernebb technológiát képviselik. A közvetlen gyártói kapcsolat lehetővé teszi a versenyképes árak kialakítását. Mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink a legjobb ár/érték arányt érjék el nálunk. A termékeket rendszerbe foglaltan forgalmazzuk és szereljük, így biztosított a tökéletesen összehangolt, üzembiztos működés, a maximális hatásfok, a kedvező ár, valamint az egyszerűbben érvényesíthető garancia.

Zöldparázs Kft: napkollektor szerelés

Zöldparázs Kft: napkollektor szerelés

Cégünk a megújuló energiák témakör minden épületgépészeti vonatkozásával foglalkozik, a Klímabarát Otthon pályázatírástól a tervezésen át a kivitelezésig, ami lehet hővisszanyerős szellőztető rendszer, vákuumcsöves napkollektor vagy síkkollektor, vagy hőszivattyú. Napkollektor-hőszivattyú-passzív ház gépészet - Teljes körűen vállaljuk épületek teljes energetikai felújítását, hőszigetelést, ablakok cseréjét. Telepítünk geotermikus hőszivattyúkat, és levegő-víz hőszivattyúkat. Bizonytalan a műszaki alkalmazhatóság vagy a megtérülést illetően? Célunk olyan napkollektor, hőszivattyú vagy szellőztető rendszer tervezése és szerelése, amely a lehető leghosszabb élettartamú, a lehető legkisebb karbantartás igényű, és a lehető legolcsóbb amellett, hogy magas hozamú és kihasználtságú.

Tuti menü