Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napenergia hasznosítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Napkollektor - Passzívház [7. oldal]
részletek »

Napenergia hasznosítás képes leírás: Napkollektor - Passzívház [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: napenergia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 137 db
Napkollektor-házilag

Napkollektor-házilag

A napkollektor házilag oldalt azoknak ajánlom akik napkollektort szeretnének építeni hogy nagyon kedvező áron jussanak melegvízhez. Ezt a napkollektort házilag a barkácsolni szeretők is meg tudják csinálni.

napkollektorok.info

napkollektorok.info

Cégünk a Zsolnai Épületgépészeti Kft, az 1996-ban létrehozott Bt jogutódjaként, 2000-ben alakult. Fő tevékenységünk az épületgépészet teljes terjedelme, víz, gáz, fűtés, klíma és légtechnikai szerelés. Nyitottak vagyunk a legújabb technológiák alkalmazására, megújuló energiával működő energiatakarékos fűtésrendszerek, kórszerű vízhálózatok, szerelvények, vízkezelő berendezések, magas komfortot biztosító hő-visszanyerős légkezelő berendezések létesítése.

Napkorszak Kft.

Napkorszak Kft.

Cégünk a közelmúltban nyitott egy bemutatótermet, ahol megújuló energiaforrások ismertetése, forgalmazása történik. Tevékenységünk minnél szélesebb körben történő megismertetése okán kérem, hogy tüntessenek fel az oldalon. .

Naplak

Naplak

Cégünk tevékenységét 1993-as alapítása óta a tudatos környezetkímélő, emberközpontú gondolkodásmód jellemezte. Ennek köszönhetően 2002-től a hagyományos építőipari munkák és a környezetbarát rétegelt ragasztott fa szerkezetek gyártása mellet tevékenységünk kibővült a megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezések tervezésével, értékesítésével és kivitelezésével. Az eltelt időszakban több száz négyzetméter napkollektoros és napelemes rendszert telepítettünk az ország területén és külföldön. Elégedett megrendelőink körében megtalálhatók magánszemélyek, iskolák, szállodák, szociális intézmények ,stb. Cégünk forgalmaz valamennyi a napenergia-hasznosító rendszerek mőködéséhez szükséges berendezést, tartozékot. Ezek megtekinthetők bemutatótermünkben, ahol munkatársainktól naprakész információt kaphatnak a rendszerek mőködéséről és a kivitelezésről. Számítógépes szimulációval, közösen megtaláljuk az elképzeléséhez és lehetőségeihez legjobban illeszkedő, az elérhető legjobb megtakarítást biztosító megoldást, rendszert.

Naplopó Kft.

Naplopó Kft.

Napenergia hasznosítás, napkollektor forgalmazás, napkollektoros rendszerek tervezése, kivitelezése. Tevékenységi körünk korszerű napkollektoros hőhasznosító rendszerek megvalósítása. Munkatársaink elkötelezettek a környezetbarát, megújuló energiákat hasznosító berendezések mellett. Célunk a Naplopás, vagyis a Nap tiszta, kimeríthetetlen és ingyenesen rendelkezésre álló energiájának hasznosítása.

Napparabola

Napparabola

Azt hiszem, hogy a naptányér megnevezés találóbb lenne, de én szívesebben hívom napparabolának, remélem nem fog képzavart okozni. Talán első olvasásra különlegesnek tűnhet a napparabola házi kivitelezése, pedig nincs benne semmmi olyan, amivel egy közepes kézügyességgel megáldott személy meg ne birkózna.

Napszámla - Napkollektor

Napszámla - Napkollektor

Napkollektor -Megújuló energiaforrás a napenergia. Hasznosítsa napkollektorral A Nap elegendő energiát biztosít, hogy egy átlagos család éves meleg víz szükségletének 50-70%-át fedezze egy néhány négyzetméteres napkollektor segítségével. A napkollektor által nyert energiával, nemcsak pénztárcánkat, de környezetünket is kíméljük.

Napvillany Kft. - Napelem kivitelezés

Napvillany Kft. - Napelem kivitelezés

Cégünk elsősorban villamos energia termelő napelemes rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. A feladatokhoz kapcsolódóan vállaljuk a szükséges pályázatok elkészítését, továbbá a konkrét helyszín felmérése után ajánlatot adunk a villamos kivitelezési munkákra, és vállaljuk az áramszolgáltatói engedélyeztetést is. A napelem közvetlen vagy közvetett napsugárzás hatására is működik, így egy háztartás vagy egy egész épület áramellátását is képes, akár több éven át biztosítani. A háztartási használatra szánt napelem ára folyamatosan csökken, hatékonysága pedig folyamatosan növekszik. Látogasson el oldalunkra és nullázza le az áramszámláját!

Németh Ákos- Országos Meteorológiai Szolgálat

Németh Ákos- Országos Meteorológiai Szolgálat

Mindennapi életünk egyik legfontosabb, bár gyakran csak a háttérben meghúzódó tényezője az időjárás. A különböző meteorológiai paraméterek előrejelzése, vagy a múltbéli események elemzése, feldolgozása a gazdaság szinte minden szereplőjének felhasználható információkat jelent. Az időjárás megfigyelése hosszú múltra tekint vissza. Az adatok gyűjtése, tárolása a számítógépeknek köszönhetően ma már nem jelent gondot. De mi a helyzet az adatok elemzésével, láthatóvá tételével?

Hirdetés
Nimfea Természetvédelmi Egyesület

Nimfea Természetvédelmi Egyesület

A 'Nimfea' Természetvédelmi Egyesület (teljes nevén: Nimfea Környezet- és Természetvédelmi Szövetség) jelenleg a Tiszántúl egyik legnagyobb szervezete, több mint 1000 taggal, 13 jól működő helyi csoporttal (ill. tagszervezettel), és egy Központi Irodával Túrkevén, melynek feladata a gördülékeny működést biztosítani.

Nyári Zoltán - napkollektor szerelés

Nyári Zoltán - napkollektor szerelés

Napkollektor szerelés - Vállaljuk új napkollektoros rendszerek telepítését, meglévő rendszerek javítását, éves karbantartásának,ellenőrzésének elvégzését (fagyálló állapotának ellenőrzése, vákuumcsövek épségének ellenőrzése). A napenergia a legtisztább és legkimeríthetetlenebb az ismert energiaforrások között. Felhasználási lehetőségeit tekintve alkalmazhatjuk fűtés rásegítésre és meleg víz előállításra. Fűtés rásegítésre való alkalmazása nem egyszerű feladat, mert a téli időszakban a megfelelő teljesítmény eléréséhez több kollektort kell beépíteni.

Óriási szabad felületek a napenergia hasznosítására

Óriási szabad felületek a napenergia hasznosítására

Szinte önellátóak lehetnének a magyar települések. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem szakértőinek előzetes vizsgálatai megállapították, hogy óriási szabad felületek állnak a rendelkezésünkre a napenergia hasznosítására. A légi felvételek elemzése szerint csak a tetőfelületek a települések energiaszükségletének felét, melegvíz ellátásának döntő hányadát képesek lennének fedezni. A településtervezésen lehetne még mit javítani.

OTKA

OTKA

A környezeti problémák eredményes megoldásához a kémiai úton végrehajtott víztisztítási technológiák fejlesztése is szükségszerűvé vált. Az alkalmazott vagy alkalmazandó módszerek gazdasági, technológiai, illetve egészségügyi okok miatt csak korlátozott számú és mennyiségű kémiai adalékot használhatnak, főként olyanokat, amelyeknek bomlástermékei természetes anyagok.

Ökoházak Magazin

Ökoházak Magazin

Lapunknak és honlapunknak az a célja, hogy hasznos, gondolatébresztő, követendő hazai és nemzetközi megoldásokat mutasson be a környezet- és természettudatos élet számos területéről. A természetes, natúr, egészséges anyagokat felhasználó építkezés, lakberendezés, divat, gasztronómia egyáltalán nem jelent elfordulást a modern technika adta kényelmes és esztétikus megoldásoktól. Ellenkezőleg: éppen így lehet a legjobban felhasználni a rohamosan fejlődő tudást egy minden élőlény számára barátságosabb világ megteremtésére.

Ökoiskolák Hálózata

Ökoiskolák Hálózata

A tervek szerint ez év őszén már egy megújított pályázati rendszer keretében kerül kiírásra az Ökoiskola Cím. Elkészült a megújított pályázati rendszer első tervezete. Annak érdekében, hogy az új pályázati rendszer minél inkább tükrözze az ökoiskolák véleményét a tervezetet társadalmi egyeztetésre bocsátjuk.

Pályázati lehetőség

Pályázati lehetőség

Pályázat, hitel, tőke, EU pályázatok, uniós támogatás, fejlesztési vagy forgóeszköz hitel és kockázati tőke jelent finanszírozási lehetőséget egy vállalkozás számára. A pályázatíró csapatunk több száz cégnek nyert már forrást projektfinanszírozásra. Pályázatírási szolgáltatásunkat sikerdíjért nyújtjuk. A 2009 évben számos vissza nem térítendő támogatás áll a vállalkozók rendelkezésére

Passzívház tervezés+kivitelezés

Passzívház tervezés+kivitelezés

Passzívház, (passzív ház) alacsony energiájú ház, energiatakarékos házak - Sigray + partner építészet: tervezés, tanácsadás. Energrgiaház fogalma: Energiatakarékos házaknak nevezzük az alacsony energiájú és az ún. passzívházakat. Az energiatakarékos házak energiafogyasztásuk alapján kerülnek meghatározásra. Az alacsony energiájú házak között megkülönböztetünk ún. 30, 40, 60 kWh-os (3, 4, 6 l-es) házakat. Ezek a fogalmak az éves fűtési igényt takarják. Az energiatakarékos házak másik külön csoportja pedig az ún. passzívházak.

Tuti menü