Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napenergia hasznosítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Make - Napelem [4. oldal]
részletek »

Napenergia hasznosítás képes leírás: Make - Napelem [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: napenergia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 137 db
Make your own windmill and solar power system

Make your own windmill and solar power system

If you are interested in learning exactly how to generate power and reduce your bill then this is the perfect resource for you! With the ever increasing costs of living, there is no better time than right now to stop throwing money out the window and start generating our own electricity. Over the last few years I have figured out how to significantly reduce the cost of solar panels making it more affordable for the average home owner just like you.

Manitu Solar, napelem

Manitu Solar, napelem

Napelemek telepítése és a rendszer megtervezése során 20-30 évre kell előre tervezni. A Manitu Solar sokéves gyakorlattal bíró német napelemes cégekkel dolgozik együtt, hogy a legmegbízhatóbb eredményt nyújthassuk. Hogy ezt biztosítani tudjuk, csakis kiváló minőségű japán, német napelemekkel és rögzítéssel dolgozunk. A telepítést részletes felmérés és precíz tervezés előzi meg, ahol pontosan tájékoztatjuk a költségekről, megtakarításokról és több javaslatot is kidolgozunk a legmegfelelőbb rendszer kiépítésére.

Mátrasolar

Mátrasolar

Tevékenységünk 2002-től a napenergia-hasznosítás. Cégünk fő profilja napkollektorok, napkollektoros rendszerek értékesítése és telepítése. Az eltelt időszakban több mint 1000 m2 beépített kollektorfelülettel büszkélkedhetünk. A napkollektoros rendszerünkhöz csak a német Thermosolar által gyártott, kiváló minőségű, nagy hatásfokú, üzembiztos, hosszú életű kollektorokat használjuk, melynek garancia időtartama 12 év, és az ára is megfizethető.

Megújuló energia hasznosítása

Megújuló energia hasznosítása

Megújuló energiákból napi szinten foglalkozunk mindazokkal, amelyekkel aktív módon elektromos energiát lehet előállítani:fotovoltaikus napelemek, 50 kW alatti szélgenerátorok, kombinált, nap- és szélgenerátoros rendszerek. Hunyadi Kft. 25 éves szakmai tapasztalattal

Megújuló energiák

Megújuló energiák

Rendkívül fontos megválasztani, hogy mivel, és hogyan közlekedünk, mert csak a tudatos energiafelhasználással vagyunk képesek megőrizni bolygónk jelenlegi állapotát. A bioenergia, mint például a bioetanol, biodízel és biogáz kiváló alternatíva a fosszilis energiahordozók kikerülésére. A portálon tájékozódhat a legfrissebb környezetvédelemmel kapcsolatos hírekkel. Annak érdekében, hogy az elméleti ismeretek mellett a megvalósításában is segítséget nyújthassunk olvasóinknak, szakértőink állnak rendelkezésre a felmerülő kérdések megválaszolásában.

Mennyit költ energiára?-blog

Mennyit költ energiára?-blog

Egy Magyar technológia újítás, mely felülmúlja a piacon lévő napkollektorokat(A Gödöllői Egyetemen történt összehasonlító mérés szerint egy amerikai űrkutatási intézmény napkollektorát is) 30 éves élettartammal rendelkezik és az egyik legolcsóbb a piacon lévő napkollektorok között! Minden technikai megoldásában eltér a vákuumcsöves és sík napkollektoroktól.

Mininaperőmű bővül Újbudán

Mininaperőmű bővül Újbudán

Újabb 20 kw teljesítményű naperőművet állít üzembe áprilisban a XI. kerületi (újbudai) önkormányzat, közölte a Zsombolyai Ingatlanhasznosító Kft. az MTI-vel. Az önkormányzat kizárólagos tulajdonában lévő ingatlanhasznosító kft. egy éve adta át az első 20 kw teljesítményű napelem-telepét, amellyel a hivatal hálózati áram fogyasztását mérsékli. A 96 darabból álló 150 négyzetméteres telep teljes költsége 26 millió forint volt, és egy év alatt 2,4 millió forint értékű hálózati villanyáramot takarított meg, mondta az Mti-nek Molnár Tibor ügyvezető igazgató. A mostani fejlesztés ugyanakkora teljesítményű, mint az első, és az Új Magyarország Fejlesztési Terv Kmop pályázatán elnyert 47 százalékos támogatással valósul meg az idén áprilisban. A legmagasabb közületi csúcsidei hálózati áramdíjjal számolva 9-10 év alatt térül meg a támogatás nélküli beruházás, bár ha emelkedik az áram ára, akkor a megtérülési idő rövidebb lesz.

Minőségi napelem Tatabánya-Budapest

Minőségi napelem Tatabánya-Budapest

Magas minőségű napelem rendszerek telepítése szakszerűen Tatabánya és Budapest területén. A Napelem rendszerek vásárlására és telepítésére igénybe vehető számos vissza nem térítendő Állami Támogatás, pályázat benyújtás útján Magánszemélyek, Önkormányzatok ,Gazdasági társaságok - Vállalkozások részére.

Mr. Klíma

Mr. Klíma

Mr. Klíma Kft. - Bármilyen egyéni igény figyelembevételével, ingyenes helyszíni felméréssel vállaljuk: klímaberendezések, szellőző berendezések, folyadékhűtők telepítését, karbantartását, valamint vízlágyító és víztisztító berendezések beüzemelését, javítását, karbantartását a tervezéstől a kivitelezésig. LG, Panasonic, Argo, Belcor, Electrolux, Midea, Teknopoint klíma

Hirdetés
Műszaki szaklapok

Műszaki szaklapok

Hasznosított napenergia Jelentős potenciálokkal rendelkezik az ország a zöld energia termelésében, ezen belül a legnagyobb kihasználatlan kapacitást a napenergia adhatná. Becslések alapján mintegy 1852 petajoule napenergiát lehetne a mai technológiákkal évente hasznosítani, miközben az ország teljes energiafogyasztása 1153,2 petajoule. Marad azonban számunkra a szomorú tény: megtermelt energiánk mindössze 0,039 százaléka származik a napból. Pedig a folyamatosan növekvő energiaárak miatt, és az egyre korszerűbbé váló napenergia-hasznosító berendezések megjelenésével hosszú távon egyértelműen kifizetődő az épület energiaigényének minél nagyobb hányadát házilag megtermelni.

Napelem

Napelem

A nap ingyen adja az energiát! Használja ki Ön is! Ma már egyszerű, olcsó eszközökkel állíthatunk elő hő, vagy elektromos energiát a napenergiából. Már fiatalon is ámulatba ejtett a napelem működése, és a benne rejlő hatalmas lehetőségek tárháza. Egy eszköz, melyet elég a fény felé fordítani, és máris áramot termel! Csodálatos! A mai napig lelkesen híve vagyok a tiszta zöld energiás megoldásoknak. Ez egy egyszeri befektetés, mely karbantartás nélkül 20-30 évig termeli nekünk ingyen a tiszta elektromos áramot, mellyel nem szennyezzük környezetünket, és egy tisztább világban élhetünk, és élhetnek gyermekeink, unokáink, embertársaink. A kialakítása gyors, családi házak esetében néhány nap alatt kész a teljes szerelési, telepítési munka.

Napelem - Hungarian Solar Kft.

Napelem - Hungarian Solar Kft.

Könnyen kezelhető mini napelemes rendszer családok részére, akik gondolnak a jövőre. Olyan világban élünk ahol már megtehetjük, hogy az élelmiszerek, a tüzelő hagyományos téli felhalmozása mellett gondoskodjunk elektromos áram részbeni, vagy teljes önellátásáról is. Jó esetben kis rendszerünket egyszerűen csak környezetvédelmi szempontból használjuk, hiszen a napelemes áramtermelés 0 káros anyag-kibocsátással szagtalanul, zajtalanul történik, és ami a legszebb: önellátó üzemmódban! Rosszabb esetben - ha nincs villany ilyen vagy olyan okból - az alapvető áram-szükségletek kielégítésére hasznosíthatjuk a rendszert.

Napelem és napkollektor, Kecskemét

Napelem és napkollektor, Kecskemét

Cégünk, a Bács-Zöldenergia Kft. alternatív energia rendszermegoldásokkal foglalkozik. Értékesítéstől kezdve a rendszermegoldások tervezéséig és kivitelezéséig nálunk mindent megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy Ön egy környezetbarát és energiatakarékos otthonban élhessen. Termékeink között megtalálható a napkollektor és a napelem, a szélgenerátor és a hőszivattyú. Így Ön a hűtés-fűtést és az áramtermelést egyaránt képes megoldani zöldenergia segítségével. Komplex rendszerek megvalósításában is közreműködünk. Látogasson el honlapunkra, ismerje meg termékeinket és megoldásainkat.

Napelem festék

Napelem festék

Méretüknél fogva legfőbb előnyük azonban az, hogy miután a szemcsék egy oldatban vannak, így épületek, autók vagy akár ruhaneműk is bevonhatóak velük - a hatékonyságukat illetően pedig meg vannak győződve róla a kutatók, hogy azt hónapokon belül még meg is fogják duplázni.

Napelem Mester

Napelem Mester

Az egyik legnagyobb lehetőség a napelemek által előállított elektromos energiában rejlik. Tiszta, megújuló energiaforrást biztosítanak, ami a jelenlegi kor elvárásainak és természetesen unokáinknak is meg fog felelni. Ezen felül közvetlenül fel tudjuk használni háztartásunkban, és nem kell újabb beruházást eszközölni. Cégünk vállalja napelemek tervezését és kivitelezését. Fontos számunkra, hogy a lehető legtöbb és legpontosabb információt nyújtsuk a napelemes rendszerekről, valamint a felmerülő kérdésekre egyértelmű válaszokat adjunk, és amennyiben az érdeklődő kéri, pontos árajánlatot is tudjon adni. Reméljük, hogy Ön is látja a napelemekben rejlő lehetőségeket! Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődését az e fajta megújuló energiaforrás, hasznosítási lehetőségei iránt, látogasson el oldalunkra, és kérjen ajánlatot!

Napelem modulok

Napelem modulok

Bács-Zöldenergia Kft elkötelezett a zöldmezős beruházások területén és ezért választotta fő profiljának a napelemes rendszerekkel történő foglalkozást. Amennyiben napelemes rendszeren gondolkozik, de még tanácstalan, mire is lenne pontosan szüksége, keressen minket bátran! Oldalunkon bemutatjuk a különböző típusú napelemeket (Poli és monokristályos napelemek, vékonyfilmes és Smart napelemek) és azok előnyeit, hátrányait. Betekintést nyerhet a Kioto Solar modulok tulajdonságaiba. Továbbá betekintést nyerhet, hogy melyik napelemet tartjuk a legjobbnak!

Napelem Rendszer

Napelem Rendszer

Ha érdeklődsz a napelemes rendszerek iránt, akkor ezen az oldalon mindent megtalálsz, ami ezzel kapcsolatos. Érdekel az is, hogy hogyan működik a rendszer, vagy hogy mi szükséges a működéshez? Hogy neked lehet e megfelelő napelemes rendszered? Ezen az oldalon minden információt megkapsz a kérdéseidre. De ha véletlenül mégsem, mi minden kérdésedre szívesen válaszolunk. De ha mondjuk szeretnél egy árajánlatot kérni, akkor mi ebben is állunk a rendelkezésedre. A felmérés, hogy a házad alkalmas e a kiépítésre, vagy hogy mennyibe kerülne...minden egy helyen.

Tuti menü