Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napenergia hasznosítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Házépítők - Magyar [3. oldal]
részletek »

Napenergia hasznosítás képes leírás: Házépítők - Magyar [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: napenergia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 137 db
Házépítők Lapja

Házépítők Lapja

Mivel az energia válság, no meg a munkanélküliség hozzám is begyűrűzött, így hirtelen elég sok időm lett. Ezért komolyan fontolóra vettem, hogy nekilátok kandallót építeni saját magam. A házunk még csak két éve lett befejezve, de a kandalló akkor nem épült meg, mert nem volt igazán fontos. A padló és radiátoros fűtéssel kombinált gázkazán jól megoldotta a szinte csak este 6 után szükséges fűtést. Építéskor a ház közepébe már be lett építve egy 200-as Leier kémény, - ez egyébként így a nappali sarkába került. Cikkek az építés, felújítás, lakberendezés témaköreiből.

Hobby Elektronika-fórum

Hobby Elektronika-fórum

Most tervezem egy napkollektor építését. De ez eltér a megszokottól. Van egy régi parabola antennánk és nem tudtunk vele mit kezdeni. Barangoltam a neten és megláttam egy oldalon hogy egy gyerek parabolából napkollektort csinál. Kaptam az ötleten és megterveztem. Valamikor a héten elmegyek az üvegeshez és pontosan megtudakolom, mennyi egy négyzetméter tükör. Aztán feldarabolom 10x10-es darabokra és jöhet a megapuzzle. Úgy gondoltam sziloplasztal ragasztom, mert úgy tudom, hogy a szilikon állja a szélsőséges viszonyokat is. Azegész olyan mint egy nagy nagyító, összegyűjti a napsugarakat. A fókuszba még nem tudom , hogy mit tegyek mert az üveg nem nagyon bírja a nagy hőt (a gyerek befőttes üveggel csinálta és kidurrant).

Hoz vagy visz a napkollektor?

Hoz vagy visz a napkollektor?

Aki napkollektoros rendszert vásárol, inkább gondol a környezet védelmére, mint a pénztárcájára, mivel a megtérülése - a gázzal működő vízmelegítőt kiváltva - 15 év. Természetesen mai gázárral számolva.

Hőszigetelés és alternatív energia

Hőszigetelés és alternatív energia

Amennyiben érdeklődik az alternatív energiák felől, látogasson el hőszigetelés portálunkra, ahol megismerheti a legújabb és hagyományos hőszigetelés eljárásokat, mint az energiafelhasználás csökkentésének egyik hatékony és kézenfekvő módját. Nézze meg, milyen ötletek, hasznos tanácsok vannak összegyűjtve, amit akár Ön is fel tud használni. Hőszigetelés és alternatív energia.

Hőszigetelés és alternatív energiák

Hőszigetelés és alternatív energiák

A hőszigetelés küldetés. Cégünk hitvallása és törekvése ? immár négy évtizede, ? hogy megrendelőink megelégedése érdekében a lehető legtágabb teret biztosítson a hőszigetelésnek. A hőszigetelő anyagok széles skálája ma már lehetővé teszi, hogy minden piaci szegmens és felhasználó részére olyan hőszigetelő anyagokat kínáljunk, amelyek a megrendelő igényeihez igazodó, gazdaságos, időtálló megoldásokat eredményez. Ha Ön beruházásba fog, ( házat épít, korszerűsít-felújít, közösségi tereket klimatizál, egészségügyi- és oktatási intézményeket működtet, gyártó sorokat üzemeltet ) mi Ön mellett állunk.

Hőszivattyú témában minden egy lapon

Hőszivattyú témában minden egy lapon

Minden egy helyen a hőszivattyú témában. Honlapunkon választ kap az Önt leginkább foglalkoztató hőszivattyú kérdésekre: - Hogyan működik a hőszivattyú? - Mikor érdemes, vagy nem érdemes a hőszivattyú használata? - Mennyibe kerül egy hőszivattyús rendszer? Használja ajánlatkérő modulunkat, vagy böngésszen a webáruházban (árlista). - Gazdaságos-e a hőszivattyú? Hőszivattyú fogyasztása. - Milyen hőszivattyú pályázati lehetőségek vannak? - Milyen változatai vannak a hőszivattyús rendszereknek? Mi a geotermikus, és mi a levegő-víz hőszivattyú? - Mennyi a rendszer élettartama, mitől függ ennek változása? Ha Ön szakember (azaz hivatásszerűen érintett a hőszivattyú témakörben), regisztráció után még ennél is bővebb információkhoz jut hozzá: - Hőszivattyú katalógusok, gépkönyvek - Hőszivattyú alkalmazási példák (pl. hőszivattyú együttműködése kondenzációs kazánnal) - Nemzetközi trendek, statisztikák Kérdezzen bátran, és ne elégedjen meg a szokásos, sablonos válaszokkal, mint például 'ne vásároljon levegő-víz hőszivattyút, mert annak alacsony a hatásfoka amikor hideg van'... de pontosan mikor, mennyivel, meddig?

ILST-Hungary Kft. - Napelemes kandeláber, naperőmű LED világítás

ILST-Hungary Kft. - Napelemes kandeláber, naperőmű LED világítás

Az ILST-Hungary Kft. tevékenységi körében napenergiával működő és LED technológiájú világítástechnikai termékek fejlesztésével és gyártásával, valamint naperőművek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Napelemes kandeláber telepítésével funkcióját tekintve akár térvilágítás, akár közvilágítás autonóm módon valósítható meg, tehát sem a kiépítéshez, sem a működéshez nincs szükség hálózati csatlakozáshoz. Naperőmű esetében két változat tervezése és kivitelezése érhető el. Az autonóm naperőmű teljes mértékben független az elektromos hálózattal. A hálózati naperőmű csatlakozik az elektromos hálózathoz. A napelemes LED világítástechnikai termékekkel környezetbarát és energiatakarékos módon gondoskodhat környezete világításáról.

Jüllich Glas Holding Rt.

Jüllich Glas Holding Rt.

Berendezéseink időjárásállóak, ez vonatkozik a vákuumcsőre is, melyek a hőfeszültséggel szemben is ellenállók. A kollektorok karbantartást nem igényelnek, télen -20 C-ban is alkalmazhatóak, tapasztalatok alapján az élettartamuk és megfelelő hatékonyságuk 25-30 év. Vákuumcsöves kollektorok esetén az esetleges mechanikai sérülések kijavítása gyorsabban, bontás nélkül elvégezhető.

Kalkulátor

Kalkulátor

A kimagasló minőségű Sun Earth napelemeivel a Sig Solar GmbH már 2004-ben meghódította a német piacot és azóta Németország egyik vezető napelem forgalmazója. Az alapítás óta több mint 180 (megawatt) Pv, napelem modult adtak el és helyeztek sikeresen üzembe. A megbízható szállítás, tervezés, kivitelezés, egész napelem parkok létrehozásával egyre több felkérésre került sor. Ez a fajta tapasztalat segít abban, hogy a Sig Solar GmbH képes kulcsrakész napenergia parkok építésében, mint generálkivitelezést (Epc- Contractor) vállalni. Miután a napelemeknél fontos a kiváló minőség, úgy mint a teljesítmény, ezért a SiG Solar GmbH a termelés helyszínén saját minőség ellenőrökkel dolgozik és biztosítják a szigorú európai színvonal és minőségbiztosítás fenntartását. A gyártó kiválasztásánál fontos szempont volt a nagy tapasztalat, és a német precizitásra épített, minőségi ellenőrzött termékek előállítása.Kérjük adja meg a számításhoz a felület méreteit. Magyarországon a várt termelés 1000kwh/kwp ± max 5% számolható. Ennél nagyobb vagy kisebb értékkel való számítást nem ajánlunk.

Hirdetés
Kery Gép

Kery Gép

Cégünk jelenlegi ügyvezetője, és egyben alapítója Kersák István, okleveles épületgépész mérnök. A Vállalkozás életében jelen van további kettő résztulajdonos: Horváth Péter és Váradi István, illetve több csőszerelő munka-társ. Fő tevékenységi körünk a víz, gáz, fűtés, klíma, központi porszívó, megújuló energiarendszerek és energia-takarékos fűtési rendszerek tervezése, kivitelezése teljeskörű ügyintézéssel. Lakossági és ipari jellegű kiépítéseket egyaránt végzünk szerte az országban. Irodák, épületek, családi házak, intéz-mények korszerű rendszereinek tervezését és kivitelezését több éves minőség-garanciával vállaljuk, melyre Cégünk nagy hangsúlyt fektet. Hagyományos és korszerű kivitelezésekben is otthonosan mozgunk sok éves tapasztalattal a hátunk mögött.

Korax Solar Kft.

Korax Solar Kft.

Monokristályos napelemek. Polykristályos napelemek. Mára a napelem gyártáson, és a komplett élelmiszeripari megoldásokon felül, komplett szennyvíztisztító rendszerek tervezését, gyártását és kivitelezését is végzi, nemzetközi szinten.

Környezettudatos megoldások és Greennováció az Élelmiszer Online-on

Környezettudatos megoldások és Greennováció az Élelmiszer Online-on

A Greennováció rovatban legfrissebb zöld energia, fenntartható fejlődés és környezettudatossági hírek belföldről és külföldről. Minden FMCG - food és non food hír egy helyen, az Élelmiszer Online friss hírek rovatában. Az FMCG - Élelmiszer Food és non-food kiemelt rovatok: áruházláncok, márkák, forgalmazók, FMCG szakmai hírek, reklámok, videók, kereskedelmi hírek.

Köz-Térvill Kft

Köz-Térvill Kft

A Köz-Térvill Kft. hálózatra visszatápláló napelemes rendszerek építésével foglalkozik. Teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk: ingyenes helyszíni felmérés, pályázat írás állami támogatáshoz, áramszolgáltatóval való ügyintézés, napelemes rendszer kiépítése. Debreceni és Fülöpi irodánkon kívül több Hajdú-Bihar megyei településen is jelen vagyunk, mint közvilágítás üzemeltető szolgáltató.

Kutatási Központ

Kutatási Központ

A Soter Kutatási Központ közhasznú társasági formája lehetővé teszi az Ön számára, hogy innovációs járulékfizetési kötelezettségét csökkentse, amennyiben kutatás-fejlesztési szolgáltatásainkat kívánja igénybe venni. Közreműködésünk biztos garancia az innovációs kutatás-fejlesztési programok megvalósítására, és arra, hogy ez a megvalósítás az innovációs törvényben előírt szabályoknak mindenben megfelel.

Legkollektor tervezés / Gyártás

Legkollektor tervezés / Gyártás

Ismerje meg ezt a fantasztikus technológiát mely egyszerűen, gyorsan telepíthető otthonába vagy vállalkozásához, és amellyel jelentős energia megtakarítást érhet el. E mellett akár a teljes energia szükségletét fedezheti napenergiával és speciális akkumlátorokkal.

Levegő Munkacsoport

Levegő Munkacsoport

A Levegő Munkacsoport Országos Környezetvédő Szövetség oldalai Június 29-30-án Budapesten tartják a Pesticide Action Network kelet-közép-európai szervezetei éves szemináriumait. A PAN német tagszervezete és a Levegő Munkacsoport által szervezett rendezvény első napján az új uniós növényvédőszer-politikával kapcsolatos lehetőségeket beszélik meg a résztvevők. A Humusz-házban (Budapest, XI., Saru u. 11.) megrendezésre kerülő előadásokon a nemzetközi környezetvédelmi szövetség tagjai ismertetik hazájuk növényvédelemmel kapcsolatos fenntarthatósági akcióterveinek elemeit.

Magyar Természetvédők Szövetsége

Magyar Természetvédők Szövetsége

Budapest, 2009. június 23.: A Magyar Természetvédők Szövetsége és a Nemzeti Fenntartható Fejlődés Tanácsa kezdeményezésére a hétfő esti órákban az Országgyűlés elfogadta az éghajlatvédelmi kerettörvény elkészítéséről szóló határozatot. Ezzel óriási lépés történt a klímatörvény megvalósulása felé, hiszen azonnal elindulhat a törvénytervezet tartalmi kidolgozása.

Tuti menü