Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napenergia hasznosítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Dél - GridSolar [2. oldal]
részletek »

Napenergia hasznosítás képes leírás: Dél - GridSolar [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: napenergia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 137 db
Dél-Koreában épül fel a világ legnagyobb napenergia

Dél-Koreában épül fel a világ legnagyobb napenergia

Az erőmű kivitelezési költsége 90 millió euró. A teljes projekt kivitelezési költsége az infrastruktúra beruházásokkal együtt 126 millió euró. Dél-Koreában épül fel a világ legnagyobb napenergia-erőműve Jövő novemberig Dél-Koreában a német SunTechnics kivitelezésében megépül a világ legnagyobb naperőműve. A 20 Megawatt teljesítményű kulcsrakész létesítmény az ország délkeleti részén fekvő Sinan városa mellett terül majd el 80 futballpálya nagyságú (600 ezer négyzetméter) területen.

E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület

E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület

Az elmúlt húsz év szakmai tevékenységeit hosszasan lehetne még sorolni, ezek mellett fontosabb eredményünk, hogy 20 éve folyamatosan tudjuk működtetni egyesületünket, 500 fő feletti taglétszámmal, és 13 éve állandó fizetett stábbal. Ez többek között annak köszönhető, hogy 1992 óta ismerjük a tréningmódszer előnyeit, 1996 óta tudatosan fejlesztjük szervezetünket, és alkotunk stratégiát közösségi keretek között. Az egyesületünk legfontosabb döntéseit a közösség hozza, évek óta hétről-hétre összeül a Vének Tanácsa, melyen az egyesület meghatározó tagjai vesznek részt.

Égboltos Kft -  Napkollektor rendszer

Égboltos Kft - Napkollektor rendszer

?A Földet kölcsön kaptuk gyermekeinktől, tehát nekünk, felnőtteknek a feladata vigyázni rá.? Ez így van, és ezért mindent meg is kell tennünk. Meg kell óvnunk ezt a földet, hogy gyermekeink, unokáink, sőt, még unkáink unokái is vidáman élhessenek itt, friss levegőt szívva, boldogan. Hogy ez hogyan is lehetséges? Energiatakarékossággal, környezetvédelemmel, újrahasznosítással. Cégünk, az Égboltos Kft. azért dolgozik, hogy világunkat megóvja. De mégis hogyan? Napelemekkel, inverterekkel, különböző rendszerekkel. Ha összefogunk, együtt megvédhetjük világunkat a szennyeződéstől, a környezetszennyezéstől és a káros anyagoktól. Válassza Ön is a környezetvédelmet és tekintse meg weboldalunkat!

Energia Klub Környezetvédelmi Egyesület

Energia Klub Környezetvédelmi Egyesület

Az energiaárak emelkedésével párhuzamosan egyre nő a lakossági igény az energiatakarékosabb, jobban szigetelt, vagy eleve kevesebb energiát fogyasztó otthonok iránt. A legtöbb háztartásnak azonban a szükséges minimális beruházások kifizetése is problémát jelent. Sőt, sok olyan idős, vagy szociálisan rászorult család van, akik már az energiaszámlákat is csak nehezen tudják állni. A statisztikák szerint sajnos a legtöbbször éppen ők laknak rosszul szigetelt, vagy elavult lakásokban.

Energiapaletta

Energiapaletta

Energetikai lakossági hírportál A hőtermelő berendezések gyártói külön adják meg a berendezések jellemzőit a földgáz H, a földgáz S és a PB-gáz tüzelőanyagokra. A hazai fogyasztók földgáz ellátása kb. 80%-ban import eredetű és kb. 20 %-ban hazai forrásból származik. A hazai forrásoknál előfordul 2/H és 2/S minőségű földgáz is, amiből a ritkább 2/S minőségű földgáz alacsonyabb fűtőértékű (31,0 MJ/m3), mint az általában jellemző 2/H minőségű földgáz (34,2 MJ/m3). A háztartási fogyasztókat ellátó földgáz vezetékekben a földgáz fűtőértéke kis eltérésekkel 34,2 MJ/m3 körül ingadozik.

EU-Solar Kft.

EU-Solar Kft.

Az Eu-Solar Kft. egy napelemek és napelem rendszerek kivitelezésére specializálódott vállalkozás. Elsődleges szempont számunkra, hogy ügyfeleink teljes mértékben meg legyenek elégedve az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. Minden esetben arra törekszünk, hogy a megrendelőink számára a maximumot nyújtsuk és hogy szolgáltatásaink a lehető legmagasabb színvonalúak legyenek. Fennállásunk óta számos elégedett ügyfélre tettünk szert. Amennyiben ellátogat weboldalunkra, ott minden szükséges információt megtalál a szolgáltatásainkra vonatkozólag. A szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseit illetően állunk az Önök szíves rendelkezésére elérhetőségeink valamelyikén.

ExtremeSolar Kft - Göd

ExtremeSolar Kft - Göd

Honlapunkon a napelemek és napkollektorok mellett leírásokat és útmutatókat is talál a külömböző napenergia hasznosításárá szolgáló berendezésekről. Az energiaárak emelkedésével egyre inkább előtérbe kerülnek a megújuló energiaforrásuk például napelemek és napkollektorok melyek mindamellett hogy 100%-ban megtérül az áruk még környezetbarátok is. Elsősorban új házak építésénél merül felhasználatuk de régebbi házak tetejére is gond nélkül felszerelhetők. A napelem a nap nergiáját elektromos árammá alakítja majd azt akkumulátorokban tárolja, így a hálózati villanyáram használatát mellőzve pénzt takarírthat meg nekünk. A napkollektor a gáz számlát hivatott csökkenteni, melegvíz előállításra és fűtésre használják. Kiváló hosszútávú befektetés a napenergia hasznosítás.

Fabrikett

Fabrikett

A fatüzelés még napjainkban is sok tízezer család számára közkedvelt és hatékony tüzelési megoldás, amely napjainkban már a gázhoz, és az elektromos energiát igénylő fűtőrendszerekhez hasonló komfortérzettel, gazdaságosan, és egyszerűen üzemeltethető. A keményfából préselt fabrikett tüzelőanyagok nem igényelnek hasogatást, magas kalóriaértékük pedig hosszú, egyenletes és jól szabályozható fűtést biztosít. Mivel a gyártási folyamatok maximum 10%-os nedvességtartalom esetén tudják összetartani a összepréselt forgácsokat, a fabrikettel garantáltan száraz minőségű tüzelőanyagot vásárolhatunk!

Fenntartható fejlődés hírek a GyártásTrend oldalán

Fenntartható fejlődés hírek a GyártásTrend oldalán

A fenntartható fejlődés és megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos belföldi és külföldi szakmai hírek a GyártásTrend oldalán. A gépipar és autóipar, ipari gazdaság, Cad, Camp, Plm, ipari informatika, ipari logisztika, fenntartható fejlődés, kutatás-fejlesztés legfrissebb szakmai hírei, állásajánlatok a Gyártástrend portálon.

Hirdetés
Független Ökológiai Központ

Független Ökológiai Központ

Küldetésünk A Fök munkatársai és önkéntesei tudatában vannak a természet nagyságának és sebezhetőségének, a korlátozott erőforrásoknak és a közösség erejének. A természet- és környezetvédelemért, valamint a közösségfejlesztésért kölcsönhatásban dolgozunk. A társadalmi-, gazdasági- és technológiai modellek sokasága közül keressük, fejlesztjük, kutatjuk, oktatjuk, mintákat adunk és ajánljuk az ökológia elvei szerint fenntartható életmód kereteit. A programok részvevői együttműködnek a kormányzati és nem kormányzati, az akadémiai és a gazdasági szektor résztvevőivel, valamint a civil lakossággal. Ajánlásainkat a civil lakosság, a szakemberek, a gazdasági és politikai vezetés felé is megfogalmazzuk. Vizsgáljuk, keressük, ajánljuk és előmozdítjuk kistájak és helyi közösségek fenntartható életének, ökológiailag fenntartható organikus fejlődésének feltételeit. A környezeti nevelésnek kitüntetett szerepet szánva tevékenykedünk.

Fűtés Magazin

Fűtés Magazin

Az energia megmaradás törvénye szerint a magasabb energiatartalommal rendelkező közeg hőenergiát ad le az alacsonyabb energiájú közegnek. Az elsőszámú 'ellenség' a nagy hőmérséklet-különbség. Minél nagyobb az épületeink belső hőmérséklete és...

Fűtésköltség összehasonlító táblázat

Fűtésköltség összehasonlító táblázat

Termékválasztékunk 2009-től: - napkollektoros rendszerek (kis és nagykereskedelem) - napelemes rendszerek (kis és nagykereskedelem) - biomassza tüzelésű rendszerek (fatüzelés, vegyestüzelés, brikett, pellet, apríték) - falfűtés és hűtés rendszerek.

G-old infrapanel

G-old infrapanel

Energiatakarékos, korszerű, tiszta fűtésrendszert szeretne? A legjobb helyen jár! Cégünk infrapanelek gyártásával összeépítésével, valamint szerelési tartozékok értékesítésével foglalkozunk. A G-OLD Infrapanelek kizárólag európai alapanyagokból, saját szakembergárdával előállított és forgalmazott infrasugárzók. A minőség nem osztható. Tartalmazza a szállítási pontosságot, a versenyképes árat, a műszaki tartalmat és a hozzá tartozó szolgáltatásokat. Célunk a magas vevői elégedettség elérése és fenntartása. Biztosítjuk Önt arról, hogy a G-OLD Infrapanel termékek a jövőben is a csúcstechnológiát fogják képviselni, és hogy termékeink a jövőben is ki fogják vívni vásárlóink elégedettségét.

G-OLD Infrapanel ? Napelemes rendszercsomagok

G-OLD Infrapanel ? Napelemes rendszercsomagok

Termékeinkben a harmonikus dizájn, ötvöződik a maximális kényelemmel és természetesen a kiváló minőséggel! ! A napelem forgalmazás szerzett sokéves tapasztalat kötelez minket! Ügyfeleink igényeit professzionális szakértelemmel kezeljük. A SHARP NU-sorozatú monokristályos napelemei magas teljesítményigényű felhasználásra lettek tervezve. A modul a már 40 éve fejlődő szilícium-kristályos napelemcella technológiára épül, kemény alkalmazási körülmények között is átlagon felüli tartóssággal és teljesítménnyel tűnik ki. Kimondottan alkalmas hálózatba tápláló rendszerek kiépítésre.

Gazdaságos napelem rendszerek

Gazdaságos napelem rendszerek

Környezetbarát fűtési megoldást keres? Szeretne energiatakarékos világítást? Pénzt spórolna és még a természetet is óvná? Akkor kattintson, és ismerje meg vállalkozásunkat! Cégünk a legkülönfélébb környezetbarát és energiatakarékos megoldásokkal foglakozik, a geotermikus fűtéshez használható hőszivattyúktól a napkollektorokon át a LED-es világítástechnikáig. Válasszon minket, ha napelemet szeretne terveztetni, ha olcsóbban tartaná melegen az otthonát, vagy a klimatizálásra keres megoldást! Hívjon bizalommal.

Geotermikus fűtés

Geotermikus fűtés

A Hgd Kft. egy környezettudatos, innovatív technológiákra épülő vállalkozás, amely energia hatékony és megújuló energiákkal működő rendszereket tervez és kivitelez. Rendszereink hatékonyan biztosítják a legkülönbözőbb energiaellátást, legyen szó: fűtésről, hűtésről vagy használati melegvíz készítésről. Tevékenységeink körébe az elmúlt évek során a megújuló energia hasznosítás több területét is integráltuk, komplex energia megtakarítási rendszereket, módszerekbe kifejlesztve. 1996-os megalakulásunk óta fiatal, agilis, jól képzett geológus, épületgépész, fúrómérnök és fúrási szakemberekből álló, kiváló szakmai háttérrel, nemzetközi kapcsolatokkal, és felkészültséggel, rendelkező csapattal végezzük feladatainkat. Technológiánkat, gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük a piaci elvárásoknak megfelelően.

GridSolar Kft. - A napelemes rendszerek telepítője

GridSolar Kft. - A napelemes rendszerek telepítője

Szolgáltatásaink: Villamos- és mechanikai tervezés, telepítés Modulok és telepített rendszerek mérése, jegyzőkönyvezése, Tanácsadás, hozam- és megtérülési kalkulációk készítése, Pályázatírási- és energiatanúsítvány kiállítási asszisztencia, Áramszolgáltatóval való egyeztetés, engedélyezési dokumentációk elkészítése.

Tuti menü