Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Napenergia hasznosítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Napenergia hasznosítás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: napenergia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 137 db
A napenergia alternatív energiaforrás

A napenergia alternatív energiaforrás

Megújuló energiaforrások alkalmazása a modern otthonokban: napkollektor melegvizet állít elő, alkalmas fűtéskiegészítésre, medencefűtésre, szezonális tárolóval fűtésre is! Ezen a portálon megtudhatja, hogyan lehet alkalmazni a megújuló energiaforrásokat, eljuthat a kivitelezéssel foglalkozó oldalakra, választhat megbízható forgalmazót, kérhet ajánlatot kivitelezésre. Márkáktól független kivitelezés biztosíték a legjobb ár-érték arányra, az optimális beruházásra.

A napenergia története

A napenergia története

A Nap és a Fák Egyes feltételezések szerint kapcsolat van a fák növekedése, és a 11 éves naptevékenységi ciklus között. Eszerint a fák évgyűrűi a napfoltmaximum éviben vastagabbak, a minimum éveiben vékonyabbak volnának. Nagyon valószínű, hogy a földi légkör kényes egyensúlyát már a naptevékenység ingadozásából származó aránylag kismértékű energia-bevitel változása is jelentősen megváltoztatja, amely pl. a zivatarok gyakoriságában is jelentkezhet.

A napenergia-hasznosítás ne legyen luxus otthonában!

A napenergia-hasznosítás ne legyen luxus otthonában!

Kimeríthetetlen energiaforrásunk a Nap, melyet hasznosítva ingyenes tiszta energiához jutunk. A napenergia aktív hasznosításával csökkentjük a szén-hidrogén energiahordozók (olaj, gáz, szén stb.) használatát, melyek elégetésével képződő szén-dioxid kibocsátás is elkerülhető.

A számok magukért beszélnek!

A számok magukért beszélnek!

Számítások napkollektorral rásegített fűtés esetén példaszámokkal pdf formátumú, a Baranya Solar-tól. Napenergia hasznosítás: Minden ami megújuló energia Napkollektor, Napelem, Falfűtés-hűtés, Biomassza fűtésrendszerek: Fatüzelés, Pellet kazán, Faelgázosító kazán, Vegyestüzelésű kazán, Apriték tűzelésű automata kazán, Rönk hasogató gép, Celsius Plussz kazánok.

A szélenergia

A szélenergia

A szélgenerátoros villamos energia termelés az európai országok közül különösen Dániában vált népszerűvé. Dániában jelenleg több, mint 1000 közepes teljesítményű szélgenerátor termel villamos energiát 50-150 kW teljesítménnyel.

Ablak a Napra

Ablak a Napra

Napenergia Egy napenergiát felhasználó rendszer megtervezése és kivitelezése sok munkafázisból álló bonyolult feladat ezért sokoldalú hozzáértést igényel. Mégis megéri Önnek a beruházást elvégeztetnie velünk mert egy megfelelően tervezett és telepített napkollektor rendszer megtérülési ideje 3-7 év közé tehető, ami jelenlegi növekvő gázárakat és eltörölt gázár támogatási rendszert valamint az ellátás bizonytalanságát és csökkenő fűtőértéket figyelembe véve jelentősen csökkenhet a közel jövőben akár 2-3 éves időtartamra. Éves szinten az energiaigényünk 70-90 százaléka is előállítható napenergia felhasználásával. Ma már elérhető, megtérülő alternatívát jelent a napkollektor, amely az élettartama alatt jóval több költséget fog megtakarítani, mint amennyibe került, és közben hozzájárul egy tisztább, élhetőbb környezethez. Hőszivattyús rendszerünk napkollektorral kiegészítve egész évben működik.

Accusealed Kft

Accusealed Kft

Áram ingyen? Igen, napenergia felhasználásával! Napelemek, napkollektorok, szélkerekek széles választéka.Miért bízhat bennünk? A megújuló energiákba történő beruházás komoly hosszú időtávra szolgáló döntés. A napelem, kollektor, szélkerék vásárlása vagy felszereltetése előtt gondolkodjon el azon, hogy a 10-25 éves garanciaidők miatt Önt és az eladó vagy felszerelő cégét hosszú távú kapcsolat fűzi össze. Mivel mint ismert, a jótállást az eladónál és nem a gyártónál tudja érvényesíteni, tehát 5-10 év múlva is meg kell találni az eladó céget.

Acrux

Acrux

Napenergia hasznosítás, napkollektorral, napelemmel, hőszivattyúval. Korszerű napenergia hasznosító módszerek. Megújuló energiák!A vákuumcsöves napkollektor a legújabb és leghatékonyabb napkollektor fajta. Gyengébb fényviszonyoknál és hidegebb időben is hatékonyan működik. 50-95 fokos víz előállítását teszi lehetővé, így nem csak a háztartásokban, de az iparban és a mezőgazdaságban is jól hasznosítható. Főként fűtésrásegítéshez és medencefűtéshez javasoljuk, de nagyobb vízfogyasztás esetén vákuumcsöves napkollektor rendszereink alkalmak használati melegvíz előállítására.

Alacsony energiaigényű és passzívház épületek

Alacsony energiaigényű és passzívház épületek

Teljes körű szakági tervezéssel vállalja családi házak, társasházak, irodaépületek alacsony energiaigényű és passzívház épületek tervezését, a telek kiválasztásától egészen a használatbavételben való közreműködésig. Elkötelezett hívei vagyunk a valóban energiatakarékos épületek megalkotásának.

Hirdetés
Alter Energetikai Iroda

Alter Energetikai Iroda

Napelemes, napkollektoros, hőszivattyús, szélgenerátoros rendszerek kivitelezése pályázatírástól beüzemelésig. Cégünk több mint 130 referenciamunkával rendelkezik. Webáruházunkban megtalálhatók a legnépszerűbb alternatív rendszerekhez szükséges eszközök, alkatrészek. Fűtésrásegítés, használati melegvíz előállítás napkollektorral és hőszivattyúval, napelemes hálózatra táplálás, sziget rendszerű napelemes berendezések kivitelezése. Energetikai szélmérés, ingyenes tanácsadás.

Alternatív energia - Freenergy

Alternatív energia - Freenergy

Egyetlen módon menthetjük meg környezetünket és válhatunk függetlenné a fosszilis energia hordozóktól, ha keressük az alternatív energia forrásait. A Freenergy micro CHP rendszer képes egy 50 kW-os napelem-rendszert kiváltani anélkül, hogy az épületek esztétikai látványát befolyásolná. Mindezt halkan, hatékonyan és ultra alacsony káros-anyag kibocsátás mellett. Mivel a rendszernek saját vízköre van, ezért egy hőcserélővel és inverterrel bármilyen épületgépészeti rendszerhez könnyedén, azonnal illeszthető!

Alternatív energia portál

Alternatív energia portál

Napelemeket szerelnek fel a Fehér Házra. Napelemeket szerelnek fel a Fehér Ház lakószárnyára, hogy legalább részben megújuló energiával biztosítsák a melegvizet és a világítást az Egyesült Államok első családja számára - jelentette be kedden Washingtonban Steven Chu energiaügyi miniszter. Csehország: eltörlik a napenergia támogatását. A cseh állam nem biztosít további szubvenciót új napenergia-üzemek építésére - írja az Osteuropa Quide. Ezzel kapcsolatban a múlt heti kormányülésen szavaztak a miniszterek. Az új törvény előreláthatólag jövő év elején lép életbe.

Amerisolar napelem

Amerisolar napelem

Az Amerisolar több mint 20 éves cég, 1993-ban San Franciscoban alapították, gyárai jelenleg Kínában és Tajvanon vannak (a tajvani gyár éves kapacitása 500 MW). Az Amerisolar napelemek kiváló minőségűek, MCS, CSTB, KEMCO, ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, CEC, TÜV, UL minősítéssel rendelkeznek. A gyártó az iparágban kiemelkedően 1. 2 év garanciát vállal (lineáris teljesítménygarancia 12 évre 91,2%, 30 évre pedig 80,6%) Napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése és telepítése. Napelemek, inverter napelemhez, villanyszerelési anyagok és napelem tartószerkezetek. Forgalmazott márkáink: Amerisolar napelemek, Renesola, Fronius és SMA inverterek.

Astrasun napelemek és napkollektorok

Astrasun napelemek és napkollektorok

Anyavállalatunk 1995-ben kezdte meg a napkollektorok (melegvíz), napelemek (áram) és egyéb zöld technológiák gyártását, forgalmazását. Mostanra a gyár több, mint 200000 m2-en (20 hektár!) helyezkedik el. Termékeink a legmagasabb világszínvonalnak megfelelőek: ISO 9001, ISO 14001, CCC, EC. minősítésekkel rendelkezünk. Évente 610.000.- db. terméket értékesítünk a világpiacon, ami lehetővé teszi a nagyon hatékony termelést és az alacsony fogyasztói árakat.Segítünk a rendszert megtervezni, kiszámoljuk és biztosítjuk a megfelelő anyagokat.

Biomassza kisokos

Biomassza kisokos

Biomassza kisokos - Miért biomassza? Miért biomassza? ?A megújuló energiaforrások alapvetően a jövő alternatív iparágát és kitörési pontját jelentik a mezőgazdaság, a vidék és az egész nemzetgazdaság számára.? Részlet az Új Széchenyi Tervből, 2010. július 28. Az Európai Unió megújuló energiahasznosítási irányelveivel hazánk energiapolitikája is megegyezik. Az elmúlt évtizedekben újra fokozottan előtérbe kerültek a megújuló energiaforrásokat hasznosító technológiák fejlesztése, ezen belül a hagyományos tüzelési módszerek, tüzelőanyagok használata: szalma, ocsú, fa, amelyeknek mai összefoglaló megnevezése: ?szilárd biomassza?. Magyarország Megújuló Energia Hasznosítási Cselekvési Terve célul tűzte ki, hogy 2020-ig az összes energiafelhasználásból a megújulók 14,65%-os részesedést érjenek el, melyből az ütemterv szerint a villamos energia és fűtés-hűtés szektorban a szilárd biomassza aránya komoly növekedést fog produkálni.

Bmf- Kandó Kálmán Műszaki Főiskola

Bmf- Kandó Kálmán Műszaki Főiskola

Az utóbbi évek folyamán előtérbe került a megújuló energiaforrások használata. A vitathatatlan előnyök mellett megjelentek felhasználói problémák. Ezek vizsgálatára a Kandó Kálmán Villamosmérnöki Főiskolai Karon megalakult az Ekh kutatóhely, amely azt a célt tűzte maga elé, hogy segítse az építészeket azzal, hogy támpontot nyújtson igényes terveik kialakításához.

Canadian Solar hivatalos napelem kereskedés.

Canadian Solar hivatalos napelem kereskedés.

A Canadian Solar hivatalos magyarországi partnereként versenyképes árakat és utolérhetetlen garanciát biztosítunk a napelemekre, hogy megvalósíthassa nagyobb napelem projektjét Nálunk a napelem tábla árak hihetetlenek maradnak az áttekinthető felépítésünknek köszönhetően. Biztosítjuk a Canadian Solar által nyújtott minden garanciát az Ön számára. A legegyszerűbb megrendelési és működési modellel tudtuk elérni hogy a legkedvezőbb árat tudjuk biztosítani partnereink számára. Megbízható elérhető árú napelemek a Canadian Solartól.

Tuti menü