Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Aktuális képes leírás - Napenergia hasznosítás.tlap.hu
részletek »

Aktuális - Napenergia hasznosítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: napenergia.tlap.hu » Aktuális
Keresés
Találatok száma - 6 db
Fenntartható fejlődés hírek a GyártásTrend oldalán

Fenntartható fejlődés hírek a GyártásTrend oldalán

A fenntartható fejlődés és megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos belföldi és külföldi szakmai hírek a GyártásTrend oldalán. A gépipar és autóipar, ipari gazdaság, Cad, Camp, Plm, ipari informatika, ipari logisztika, fenntartható fejlődés, kutatás-fejlesztés legfrissebb szakmai hírei, állásajánlatok a Gyártástrend portálon.

Megújuló energiák

Megújuló energiák

Rendkívül fontos megválasztani, hogy mivel, és hogyan közlekedünk, mert csak a tudatos energiafelhasználással vagyunk képesek megőrizni bolygónk jelenlegi állapotát. A bioenergia, mint például a bioetanol, biodízel és biogáz kiváló alternatíva a fosszilis energiahordozók kikerülésére. A portálon tájékozódhat a legfrissebb környezetvédelemmel kapcsolatos hírekkel. Annak érdekében, hogy az elméleti ismeretek mellett a megvalósításában is segítséget nyújthassunk olvasóinknak, szakértőink állnak rendelkezésre a felmerülő kérdések megválaszolásában.

Napelempályázat

Napelempályázat

Oldalunkon naprakész és átfogó tájékoztatást kínálunk a napelemes rendszerek kiépítéséhez igényelhető támogatásokról, pályázatokról és hazai szabályozásról. Ha tud olyan támogatásról, pályázatról, ami még nem szerepel az oldalunkon, kérjük, írjon nekünk, hogy megoszthassuk más érdeklődőkkel is - és így a nap és energiája valóban mindenkié lehet.

Pályázati lehetőség

Pályázati lehetőség

Pályázat, hitel, tőke, EU pályázatok, uniós támogatás, fejlesztési vagy forgóeszköz hitel és kockázati tőke jelent finanszírozási lehetőséget egy vállalkozás számára. A pályázatíró csapatunk több száz cégnek nyert már forrást projektfinanszírozásra. Pályázatírási szolgáltatásunkat sikerdíjért nyújtjuk. A 2009 évben számos vissza nem térítendő támogatás áll a vállalkozók rendelkezésére

Permanent-Napkollektor

Permanent-Napkollektor

Legújabb profilunk a megújuló energiák felhasználását lehetővé tevő eszközök, úgymint napkollektor, hőszivattyú, szélgenerátor, napelem, törpe vízerőmű. A napkollektorral és a hőszivattyúval fűtés és melegvíz-ellátás valósítható meg környezetkímélő módon, a szélgenerátorral, a vízturbinával és a napelemmel elektromos energiát tud termelni, amit aztán bármire fel lehet használni.

Uniós energetikai pályázatok 2012

Uniós energetikai pályázatok 2012

A 2012 őszére várható uniós energetikai pályázatok számtalan fejlesztési lehetőséget biztosítanak a hazai önkormányzatoknak, egyházaknak, nonprofit szervezeteknek és vállalkozásoknak. Az épületek felújításától, külső-belső szigetelésétől kezdve a megújuló energiával működő hűtési-fűtési rendszerek kiépítésén át egészen a helyi energiatermelésig, amely az adott település számára nem csupán megtakarítási oldalon képes hasznot hozni (mint a szigetelés és a fűtési rendszer kiépítése), hanem direkt bevételként is, hiszen a megtermelt energia stabilan értékesíthető a piacon. Cégünk a pályázathoz teljes körű szolgáltatást nyújt: az ingyenes pályázati audittól a tanácsadáson és pályázatíráson (amely magában foglalja a megvalósíthatósági tanulmány elkészítését) keresztül egészen a projektmenedzsmentig.

Tuti menü